Η φυσική με πειράματα Α΄ γυμνασίου

Περιγραφή

Το βιβλίο περιέχει: – Ερωτήσεις, ασκήσεις και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε φύλλο εργασίας. – Θεωρία (για κάλυψη των απαιτούμενων γνωστικών θεμάτων πριν ο μαθητής ασχοληθεί με τα πειράματα. – Μεθοδολογία για την επεξεργασία των πειραματικών δεδομένων. – Έξι ανακεφαλαιωτικά – επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγησης για την τελική προετοιμασία πριν από τις εξετάσεις. – Σε κάθε ένα από τα δώδεκα φύλλα εργασίας υπάρχει το πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι «Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ», το οποίο έχει επινοηθεί από το συγγραφέα με στόχο να γίνει η συγκεκριμένη διδασκαλία ομαδοσυγκεντρωτική, πιο ελκυστική και αποδοτικότερη. – Αναλυτικές, ενδεικτικές απαντήσεις των φύλλων εργασίας του σχολικού βιβλίου. Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου περιλαμβάνονται αναλυτικές λύσεις όλων των ερωτήσεων, ασκήσεων και κριτηρίων αξιολόγησης.

 

 

Γεννήθηκε στη Σάμο και εργάζεται στην Αθήνα ως καθηγητής Φυσικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ασχολείται με την ποίηση από μικρό παιδί. Στο χώρο του βιβλίου όμως εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1993 σε έναν άλλο τομέα, που… κι αυτός έχει σχέση με την ποίηση, τη Φυσική. Έχει εκδώσει πολλά σχολικά βοηθήματα Φυσικής για το ενιαίο λύκειο, όλα από τις εκδόσεις «Πατάκη». Είναι επίσης μέλος της συγγραφικής ομάδας των ίδιων εκδόσεων που, στο πλαίσιο ελεύθερου διαγωνισμού που διοργάνωσε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, συνέγραψε τα σχολικά βιβλία της Φυσικής Γενικής Παιδείας και για τις τρεις τάξεις του ενιαίου λυκείου. Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές «Γραπτά μηνύματα» (2001), «Διαθέσεις» (2005) και «Τρίτη στάση» (2012). Τον Δεκέμβριο του 2005 ποιήματά του μεταφράστηκαν στα βουλγαρικά από τον Μπορίς Ζογκόβ και δημοσιεύτηκαν στο λογοτεχνικό περιοδικό «Πλαμάκ». Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Λογοτεχνίας (A.I.C.L.)

Συγγραφέας : Σαρρηγιάννης Αντώνης Ι.
Εκδότης : Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-165-536-9
Σελίδες : 296
Σχήμα : 17×24
Κατηγορίες : Φυσική – Σπουδή και διδασκαλία (Μέση)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.00 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.