Η Υακίνθη και τα πέντε σπουργιτάκια πλανητοφύλακες

Περιγραφή

Είσαι έτοιμος να συναντηθείς με τα πέντε σπουργιτάκια πλανητοφύλακες; Να ταξιδέψεις μαζί τους σε τόπους μακρινούς, μεταφέροντας μηνύματα ζωής; Ο αρχηγός Φουνξ μαζί με τον Κλάξον, τον Μπάξτερ, το Γουόκερ και τον Ξουτ συνθέτουν μια ιδιαίτερη ομάδα που είναι ταγμένη να υπηρετεί και να προάγει το καλό, το δίκαιο και το όμορφο. Μπαίνουν στη ζωή της Υακίνθης – της όμορφης πριγκίπισσας του προηγούμενου παραμυθιού «Η πριγκίπισσα Υακίνθη και ο γλάρος Οδυσσέας» – και όλοι μαζί ανταλλάσσουν υπέροχες σκέψεις για τις ύψιστες αξίες της ζωής, οραματιζόμενοι έναν κόσμο καλύτερο όπου θα πρυτανεύει η αγάπη και η αλληλεγγύη. «Η Υακίνθη και τα πέντε σπουργιτάκια πλανητοφύλακες» είναι μια παραμυθένια ιστορία για μεγάλα και μικρά παιδιά, αλλά κυρίως για σένα που θες να κρατήσεις ζωντανό το παιδί μέσα σου. Γιατί μόνο έτσι ο κόσμος μας μπορεί να αλλάξει… Και γιατί μόνο στο «μαζί» – όπως θα μας πουν οι πλανητοφύλακες στο επόμενο παραμύθι όπου τους συναντάμε με τις συντρόφους τους – υπάρχει ελπίδα. Είθε και στο επανιδείν λοιπόν…

Ο Κώστας Μ. Σκηνιώτης γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά, Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι από το 2007 τακτικό μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.

Συγγραφέας : Σκηνιώτης Κωνσταντίνος Μ.
Εικονογράφος : Σαββίδου Βίβιαν
Εκδότης : ΑΩ Εκδόσεις
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-9484-58-9
Σελίδες : 36
Σχήμα : 22×22
Κατηγορίες : Παραμύθια

Τιμή σε ιστοσελίδες: 5.75 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.