Η τέχνη της διδασκαλίας

Περιγραφή
Ψάχνετε τον απόλυτο πρακτικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να γίνετε επιτυχημένοι δάσκαλοι και θα σας οπλίσει με αυτοπεποίθηση;
Έχετε νιώσει ποτέ σας τόσο κορεσμένοι και βομβαρδισμένοι από θεωρίες και πληροφορίες, ώστε να μην μπορείτε πια να δείτε τη γενική εικόνα και αυτό που μετράει πραγματικά στη διδασκαλία;
Έχετε ευχηθεί ποτέ να είχατε διαρκή πρόσβαση στη σοφία και στην εμπειρία ενός προσωπικού μέντορα;
Αν η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι «Ναι», τότε αυτό είναι το βιβλίο που πάντα ψάχνατε.
Δεν πρόκειται για άλλο ένα βιβλίο με γρήγορες «συνταγές» και έξυπνες συμβουλές για δασκάλους. Η Τέχνη της διδασκαλίας αποτελεί τον απόλυτο οδηγό που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε δίχως κόπο την ουσία αυτού που αποκαλούμε «καλή διδασκαλία».
Περιεκτικό και κατανοητό, το βιβλίο του Alan Haigh αποτελεί πηγή κινήτρων και έμπνευσης. «Η τέχνη της διδασκαλίας» εστιάζει στις θεμελιώδεις «μεγάλες» ιδέες πάνω στις οποίες στηρίζεται η τέχνη της διδασκαλίας και στη συνέχεια τις «συμπυκνώνει» σε ένα σύνολο απλών και προσιτών κανόνων, τους οποίους μπορείτε να εφαρμόσετε από την πρώτη κιόλας μέρα.

Συγγραφέας : Haigh Alan
Μεταφραστής : Αβαγιανού Μαλβίνα
Επιμελητής : Λουκέρης Κώστας
Εκδότης : Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-16-3360-Χ
Σελίδες : 215
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Παιδαγωγική, Εκπαίδευση εκπαιδευτικών
Σειρές : Βιβλία για Εκπαιδευτικούς, Διδακτική Πράξη και Θεωρία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.79 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.