Η τέχνη και επιστήμη της C

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό είναι μια περιεκτική και σαφής εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών, η οποία δίνει έμφαση στην τεχνολογία λογισμικού και την ανάπτυξη ενός καλού στυλ προγραμματισμού.
Επικεντρώνεται στη χρήση βιβλιοθηκών και αφαιρέσεων, οι οποίες είναι θεμελιώδεις για το σύγχρονο προγραμματισμό. Χρησιμοποιώντας βιβλιοθήκες προκειμένου να κρύψει την πολυπλοκότητα της C, ο συγγραφέας του βιβλίου, Eric Roberts, παρουσιάζει τα διάφορα θέματα με μια σειρά που επιτρέπει στους αναγνώστες να κατανοούν βαθιά κάθε θέμα πριν προχωρήσουν στο επόμενο.Ο Eric S. Roberts είναι Καθηγητής της Επιστήμης των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Stanford και Αντιπρόεδρος του τμήματος για Εκπαιδευτικά Θέματα. Αφού πήρε το διδακτορικό του στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Harvard το 1980, ο Roberts ίδρυσε στο Κολέγιο Wellesley το τμήμα επισιήμης των υπολογιστών, του οποίου και διετέλεσε πρόεδρος. Στη συνέχεια εργάστηκε για πέντε χρόνια ως ερευνητής στο Κέντρο Έρευνας Συστημάτων της Digital Equipment Corporation (DEC), στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνιας. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Thinking Recursively», (John Wiley, 1986) και πολλών τεχνικών εκδόσεων. Ως καθηγητής με διεθνή αναγνώριση, ο Roberts βραβεύτηκε το 1993 με το βραβείο Bing Award για τις εξαιρετικές επιδόσεις του στη διδασκαλία προπτυχιακών σπουδαστών.

Συγγραφέας : Roberts Eric S.
Μεταφραστής : Στεφανίδης Γιώργος, Σταυρόπουλος Παναγιώτης, Χατζηγεωργίου Αλέξανδρος N.
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2004
ISBN : 960-209-791-4
Σελίδες : 800
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Γλώσσες προγραμματισμού

Τιμή σε ιστοσελίδες: 45.75 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.