Η πρώτη μου εγκυκλο-παιδεία

Περιγραφή
Η πρώτη μου θεματική εγκυκλο-παιδεία των γνώσεων είναι ένα βιβλίο για τις πρώτες απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να αποκτήσει το παιδί.
Με απλό και κατανοητό τρόπο το παιδί θα μάθει για τα αστέρια, το διάστημα και τη Γη. Θα γνωρίσει το παρελθόν και το παρόν του ανθρώπου. Θα εξερευνήσει τον κόσμο των ζώων και των φυτών. Θα μάθει πώς λειτουργούν οι μηχανές και τι ετοιμάζει η σύγχρονη τεχνολογία.
Το πλούσιο φωτογραφικό και εικονογραφικό υλικό συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τα κείμενα, αποτελώντας μια ευχάριστη πηγή γνώσης.
Ακόμη, το βιβλίο περιλαμβάνει γλωσσάρι και ευρετήριο για ολοκληρωμένη μελέτη, ενώ προτείνονται και χρήσιμες ηλεκτρονικές διευθύνσεις που κατευθύνουν τα παιδιά, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και κάθε αναγνώστη, στην πληρέστερη ενημέρωσή τους.
Στο βιβλίο αυτό θα μάθετε:
– Πόσοι γαλαξίες υπάρχουν;
– Τι είναι οι κομήτες;
– Πότε εμφανίστηκε η ζωή στη Γη;
– Έχουν όλα τα φυτά λουλούδια;
– Ποιο είναι το ταχύτερο ζώο;
– Πόσο μπορεί να μακρύνουν τα νύχια;
– Πόσο αίμα έχουμε και γιατί είναι κόκκινο;
– Πότε έγιναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες;
– Γιατί χτίστηκε το Σινικό Τείχος;
– Ποιοι είναι οι πραγματικοί πειρατές;
– Πόσοι άνθρωποι πεινούν;
– Ποιοι δεν τρώνε κρέας;
– Γιατί αλλάξει χρώμα ο ουρανός;
– Γιατί λιώνουν τα παγωτά;
Οι απαντήσεις σε αυτές και σε εκατοντάδες ακόμη ερωτήσεις δίνονται με πολύ κατανοητό και ευχάριστο τρόπο στις σελίδες αυτού του βιβλίου, ενώ η πληθώρα έγχρωμων εικόνων και σχεδίων θα εντυπωσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες αλλά και τους αναγνώστες μεγαλύτερης ηλικίας.O Steve Parker είναι συγγραφέας, επιμελητής και σύμβουλος ειδικευμένος σε εκπαιδευτικά επιστημονικά βιβλία που αφορούν τον φυσικό κόσμο, τη Βιολογία και την Τεχνολογία. Οι τίτλοι των βιβλίων του ξεπερνούν σε αριθμό τους 200. Ο Steve Parker έχει ειδικευτεί στη Ζωολογία και είναι επίτιμο μέλος και συνεργάτες της Ζωολογικής Εταιρείας του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και είναι συγγραφέας αρκετών έργων πάνω στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.

Συγγραφέας : Parker Steve
Μεταφραστής : Ματενίδης Μπάμπης
Επιμελητής : Κερασίδης Δημήτρης
Εκδότης : Μαλλιάρης Παιδεία
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-457-411-6
Σελίδες : 224
Σχήμα : 28χ22
Κατηγορίες : Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά – Βιβλία για παιδιά
Σειρές : Η Πρώτη μου Εγκυκλο-παιδεία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.23 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.