Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια για τις επιστήμες

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό είναι μια πληρέστατη εισαγωγή στην επιστήμη, ένα μοναδικό βοήθημα για σχολικές εργασίες, ίσως ο καλύτερος τρόπος γνωριμίας με τη θεωρητική, αλλά και την πρακτική πλευρά των επιστημών. Με απλά, ευχάριστα κείμενα και υπέροχες συνοδευτικές εικόνες, καλύπτει όλα τα σημαντικά θέματα των επιστημών, όπως τα ζώα, τα φυτά, τον πλανήτη Γη, τη βαρύτητα, το φως και τον ήχο, ενώ προτείνει απλές επιστημονικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Το βιβλίο θα ενθουσιάσει παιδιά κάθε ηλικίας και θα τα παρακινήσει να μάθουν περισσότερα για τις επιστήμες.
-Γιατί επιπλέουν τα αντικείμενα;
-Τι συμβαίνει στο φαγητό που τρώτε;
-Γιατί κάνει ζέστη το καλοκαίρι;
Ανακαλύψτε τα όλα σ’ αυτό το μαγευτικό βιβλίο. Τα απλά κείμενα, οι εντυπωσιακές φωτογραφίες και ζωγραφιές, οι διασκεδαστικές επιστημονικές δραστηριότητες και οι προτάσεις για εκπληκτικές ιστοσελίδες, αποκαλύπτουν στους νεαρούς αναγνώστες το θαύμα της επιστήμης.
Όλες οι ιστοσελίδες ελέγχονται τακτικά και είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω της ιστοσελίδας Usborne Quicklinks, στη διεύθυνση www.usborne-quicklinks.com
Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε πολλές από τις εικόνες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο χωρίς επιβάρυνση, από τη σελίδα Usborne Quicklinks.

Συγγραφέας: Firth Rachel
Μεταφραστής: Χωρεάνθη Βερίνα
Εικονογράφος: Hancock David
Επιμελητής: Brooks Felicity, Reiss Michael J.
Εκδότης: Άγκυρα
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-422-187-6
Σελίδες: 72
Σχήμα: 29χ23
Κατηγορίες: Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά – Βιβλία για παιδιά, Επιστήμη – Βιβλία για παιδιά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.28 €