Η πρόνοια είναι το αντίδοτο της παράνοιας

Περιγραφή
888 τρόποι για να βρείτε ξανά τον πραγματικό άνθρωπο μέσα σας, τον τρυφερό, λογικό, αλληλέγγυο, τον δημιουργικά περίεργο, ευαίσθητο, ανατρεπτικό, τον άνθρωπο όπως τον έφτιαξε η ίδια η μητέρα-Φύση.
888 τρόποι για να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας!
Τα ανθρώπινα πλάσματα χαρακτηρίζονται σήμερα από εγωισμό, φιλαυτία, φιλοχρηματία, επιθετικότητα… Το ψυχικό και συναισθηματικό χάος που μας περιβάλλει ολοένα και πιο ασφυκτικά, στις υπερκαταλωτικές κοινωνίες μας, μας δείχνει ότι η κατάρρευσή μας είναι προ των πυλών.
Καταρρέουμε, λοιπόν, σαν άνθρωποι;
Όχι! Το Κακό που βασιλεύει στον κόσμο έχει αρχίσει και γίνεται πολύ βαρετό! Το μπουχτίσαμε πια! Ο κυνισμός, η στυγνή φιληδονία, το αδιάκοπο κυνήγι του χρήματος, οδηγούν στην πλήρη ηλιθιότητα και αποβλάκωση, και πλέον το συνειδητοποιούμε! Η αλήθεια είναι πως το Σύμπαν είναι πολύ φιλικό και ανταποδοτικό προς τον άνθρωπο. Η Ζωή είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι που μας δίδεται για να διαφωτιστούμε και να ευφρανθούμε κι όχι το αντίθετο. Μας δίνει ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, ακριβώς όταν το χρειαζόμαστε!O Ρομπ Μπρέζνι είναι διάσημος αστρολόγος και αρθρογράφος, και εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί την μόνιμη στήλη “Free Will Astrology”. Το βιβλίο του “Η πρόνοια είναι το αντίδοτο της παράνοιας” εμπεριέχει την πεμπτουσία των γνώσεων και των εμπειριών του που έχουν ως στόχο την εμψύχωση του ατόμου και την ενδυνάμωσή του μέσα από φυσικές τεχνικές. Έχει χαρακτηριστεί “σαμάνος του πολιτισμού”, “προφήτης” και “γιατρός της ψυχής”, από τον αμερικανικό τύπο.

Μεταφραστής: Τριαδά Πηνελόπη
Συγγραφέας: Brezsny Rob
Εκδότης: Ενάλιος
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-536-465-4
Σελίδες: 366
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Συμβουλευτική
Σειρές: Ευ Ζην

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.21 €