Η πεταλούδα που δεν ήθελε να γεράσει…

Περιγραφή
Η πεταλούδα που δεν ήθελε να γεράσει… Άνοιξη, καλοκαίρι… Ο κύκλος της ζωής της πεταλούδας. Χρόνος λίγος μα ανεκτίμητη η συνεισφορά της στη φύση. Μόνο που η πεταλούδα της ιστορίας μας δεν το κατάλαβε εγκαίρως. Και άφησε το χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος, τυλιγμένη στο πέπλο του εγωισμού της.H Κατερίνα Θεοδωράκη γεννήθηκε το 1963 στη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και από τη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα από το τμήμα Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, ακολουθώντας την κατεύθυνση της Παιδαγωγικής. Μετεκπαιδεύτηκε στο Διδασκαλείο «Δ. Γληνός» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. στην «Παιδαγωγική της Ισότητας των Φύλων». Εργάζεται στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Έχει ασχοληθεί με το παιδικό- παιδαγωγικό βιβλίο: «Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο Δημοτικό σχολείο με τη μέθοδο Project» (Ελληνικά Γράμματα, 2001 συνεργασία με την Α. Ιωάννου), «Το ταξίδι του αετού» (Κέδρος, 2003), «Το ταξίδι του δελφινιού» (Κέδρος, 2003).
Έχει συνεργαστεί με εταιρείες για την παραγωγή παιδαγωγικού υλικού σε ψηφιακό περιβάλλον.
Ακόμη, έχει κυκλοφορήσει τη μελέτη: «Φύλο και θετικές επιστήμες- μαθήματα και επαγγέλματα στις αντιλήψεις των δασκάλων» (Γράφημα, 2010). Η είσοδός της στην ελληνική πεζογραφία έγινε με το μυθιστόρημα «Θάλασσα… άνασσα…» (Γράφημα, 2011)

Συγγραφέας : Θεοδωράκη Κατερίνα
Εικονογράφος : Μηλιώνη Κατερίνα
Εκδότης : Βάρφη Εκδοτικός Οργανισμός
Έτος έκδοσης : 2013
ISBN : 960-98625-7-8
Σελίδες :
Σχήμα : 28χ21
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.58 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.