Η παρέα της Φραντζέλα και η βιολογική φάρμα Βίο Τζι

Περιγραφή
Πρόκειται για μια ιστορία με δράση και περιπέτεια που αιχμαλωτίζει την προσοχή και την ψυχή του θεατή από την πρώτη στιγμή, καθώς συμμετέχει στην εξέλιξη.
Οι τρεις κατσίκες Φραντζέλα, Τζορτζέλα και Τζέλα, μετά από τις ζαλάδες που τις ταλαιπωρούν, μπαίνουν κρυφά στο γραφείο του Μπριμπρή και ανακαλύπτουν πως αυτά τα χαπάκια που τους δίνουν είναι αντιβιοτικά για να είναι γερές, δυνατές και παραγωγικές.
Ο Μπιλλυγκότ (βοηθός επιστάτη)τις πιάνει επ αυτοφώρω και….
Μετά από διάφορα γεγονότα αστεία και κωμικά, βρίσκονται το βράδυ να τρέχουν για να το σκάσουν από τη φάρμα του Μπριμπρή.
Η έκπληξη είναι πως μαζί τους το σκάει από τη φάρμα και ο Μπιλλυγκότ.
Γιατί άραγε; Τι έχει γίνει;
Το σκάνε με το καράβι και βρίσκονται στηv πόλη όπου συναντούν τον DR Ιπποκράτη και τον τραπεζίτη κύριο Ασημάκη, οι οποίοι τις βοηθούν να δημιουργήσουν μια βιολογική φάρμα.
Πρώτα όμως πρέπει η Τζέλα, να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για την καλύτερη κατσίκα.
Όλα φαίνονται να κυλούν αρμονικά, όταν όμως ο Μπριμπρής και ο Μπούκ τις ανακαλύπτουν, οι περιπέτειες έχουν αρχίσει.
Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Η αγωνία κορυφώνεται όταν:
Η Τζέλα βρίσκεται κλεισμένη σε μια αποθήκη, με τον Μπούκ να την φυλά. Αλλά… τα σχέδια του Μπριμπρή και του Μπούκ χαλάει ο Μπιλλυγκότ.
Ο Μπριμπρής προσπαθεί να πείσει τον τραπεζίτη κ. Ασημάκη να αλλάξει την συμφωνία για την βιολογική φάρμα με τις τρείς κατσίκες και να κλείσει συμφωνία μαζί του για μια μεγάλη δουλειά που θα τους φέρει πολλά κέρδη.Η Αγγελική Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Από το 1992 ασχολείται με την προσχολική ηλικία μέσα από την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, καθώς επίσης και με εκπαιδευτικά προγράμματα. Τα τελευταία χρόνια άρχισε γράφοντας να ονειρεύεται και να ξετυλίγει το παιδί μέσα της καθώς αγαπά τον τρόπο που σκέφτονται και ζουν τα παιδιά.Τον υπέροχο μικρόκοσμο τους μέσα από τον οποίο παίρνει δημιουργία και έμπνευση.
Έχει δημιουργήσει παραμύθια, θεατρικά έργα και εκπαιδευτικά προγράμματα.
Το θεατρικό που έγραψε με τον Βασίλη Αποστολόπουλο «Η Φραντζέλα και η βιολογική φάρμα» παρουσιάζεται στο αμφιθέατρο του «Ολυμπιακού Μουσείου» την περίοδο 2011-2012.

Συγγραφέας : Παπαδοπούλου Αγγελική Χρ.
Εικονογράφος : Καρακατσάνης Τόλης
Εκδότης : Εκδόσεις Α. Παπαδοπούλου – Angel’s Art Club
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-93-2220-4
Σελίδες : 82
Σχήμα : 30χ21
Κατηγορίες : Παιδικά θεατρικά έργα, Ελληνικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.57 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.