Η πίστη των έκπτωτων

Περιγραφή
“Το να πιέσεις κάποιον να πολεμήσει για την ελευθερία του είναι το χειρότερο είδος αντίφασης. Δεν μπορώ να πω τίποτα που να εμπνεύσει στους ανθρώπους το πάθος για την ελευθερία – προσπάθησα. Δεν μπορώ να τους βοηθήσω.”
Καθώς η αγαπημένη του Κάχλαν βρίσκεται στο χείλος του θανάτου, ο Ρίτσαρντ Ραλ, που ήταν πάντα δύσπιστος απέναντι στις προφητείες, έρχεται αντιμέτωπος με ένα συγκλονιστικό όραμα – ένα όραμα που απαιτεί ένα τρομερό τίμημα, αφού τον καθοδηγεί να πάρει μακριά την αγαπημένη του για να την προστατεύσει, εγκαταλείποντας το λαό του σε μια δυσοίωνη μοίρα. Κι ενώ οι ορδές του εχθρού ετοιμάζονται να εισβάλουν στην πατρίδα τους, η αφοσίωση του Ρίτσαρντ και της Κάχλαν -όχι μόνο του ενός απέναντι στον άλλον αλλά και απέναντι στο καθήκον- θα δοκιμαστεί στη μανία του πολέμου. Μέσα στη δίνη των εξελίξεων, η Νίκι, μια γυναίκα από το παρελθόν του Ρίτσαρντ, στοιχειωμένη από τις αναμνήσεις της, παίρνει μια μοιραία απόφαση. Παρά τη λαχτάρα της να κατανοήσει από πού πηγάζει η αδάμαστη θέληση του Ρίτσαρντ, το πάθος της να τον καταστρέψει την οδηγεί στο αδιανόητο…
Μια αριστουργηματική ιστορία με απαράμιλλη ένταση για τη δύναμη και την ευγένεια του ανθρώπινου πνεύματος.Ο Terry Goodkind γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ομάχα της Νεμπράσκα το 1949. Ο μυθικός κόσμος του “Ξίφους της Αλήθειας” άρχισε να παίρνει μορφή στο μυαλό του στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν έχτιζε το σπίτι του στα δάση των βορειοανατολικών ΗΠΑ.
Ο “Πρώτος Κανόνας του Μάγου” εμφανίστηκε στη σκηνή της φανταστικής λογοτεχνίας το 1994 και έγινε τεράστια επιτυχία. Με τη σειρά του “Ξίφους της Αλήθειας” ο Terry Goodkind καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο αναγνωρισμένους συγγραφείς της λογοτεχνίας του φανταστικού.

Συγγραφέας: Goodkind Terry
Μεταφραστής: Καραγιάννη Λίλη
Εκδότης: Anubis
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-306-664-8
Σελίδες: 448
Τόμος: 1
Σχήμα: 23χ14
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Φανταστική λογοτεχνία
Σειρές: Το Ξίφος της Αλήθειας

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.84 €