Η ουσία του Τσι Γκονγκ

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους σπουδαστές που γνωρίζουν Τάι Τζι και επιθυμούν να φτάσουν σε νέα επίπεδα ικανότητας και επιδεξιότητας. Περιλαμβάνει τρεις πλήρεις ασκήσεις Τάι Τζι Τσι Γκονγκ και περισσότερες από 200 φωτογραφίες και σχέδια που θα βοηθήσουν στην εκμάθηση. Το Τάι Τζι Τσι Γκονγκ προετοιμάζει το σώμα και το νου για καλύτερη άσκηση του Τάι Τζι μέσω χαλάρωσης των συνδέσμων, προθέρμανσης των μυών, διέγερσης της ροής τού Τσι και βελτίωσης της συγκέντρωσής σας.
Το Τσι Γκονγκ είναι επίσης το κλειδί για την καλλιέργεια της εκπληκτικής μαχητικής ικανότητας του Τάι Τζι Τσουάν, ένα γεγονός που πολλά άλλα σχετικά έργα αγνοούν. Η συχνή εξάσκηση στο Τσι Γκονγκ επιταχύνει τα ευεργετήματα του Τάι Τζι όσον αφορά την υγεία. Έτσι θα υπάρχει μείωση του στρες, ένα πιο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και μια βαθύτερη επίγνωση της αναπνοής και του συντονισμού του σώματος. Αυτός ο πλήρης οδηγός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιοδήποτε στιλ Τάι Τζι Τσουάν.
– Αυξήστε τη ζωτικότητά σας.
– Βελτιώστε την ικανότητά σας στο Τάι Τζι.
– Ανακαλύψτε το κλειδί για την εσωτερική δύναμη.
– Περιλαμβάνονται τρία πλήρη σύνολα ασκήσεων του Τσι Γκονγκ. Ο Γιάνγκ Τζούινγκ-Μινγκ γεννήθηκε στην Ταϊβάν. Είναι ένας πασίγνωστος συγγραφέας και δάσκαλος των κινεζικών πολεμικών τεχνών και του Τσι Γκονγκ. Μελετάει και διδάσκει το Τάι Τζι Τσουάν και το Τσι Γκονγκ εδώ και 37 χρόνια. Είναι συγγραφέας 25 βιβλίων. Ζει στο Λέξινγκτον της Μασσαχουσέττης.

Συγγραφέας : Yang Jwing – Ming
Μεταφραστής : Τσάκαλης Αντρέας
Εκδότης : Πύρινος Κόσμος
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 960-430-155-1
Σελίδες : 213
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Tai Chi Ch’uan, Θεραπεία Τσι Γκονγκ

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.59 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.