Η νύφη του Ρόγιαλ

Περιγραφή
Βικτωριανή Αγγλία, 1854
Αν και τιτλούχος ευγενής, ο Ρόγιαλ Ντιούαρ είναι εξαιρετικά άτυχος γιατί πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην αδερφή ψυχή του και τη σωτηρία του.
Όταν μετά από χρόνια στο εξωτερικό, ο Ρόγιαλ επιστρέφει στο Μπράνσφορντ Κασλ, βρίσκει τον πατέρα του ετοιμοθάνατο και το ταμείο της οικογένειας σχεδόν άδειο. Ο γερο-δούκας αποσπά μια τελευταία υπόσχεση από το γεμάτο ενοχές γιο του: να παντρευτεί την πλούσια κληρονόμο Τζόσλιν Κόλφιλντ και με την προίκα της να επαναφέρει το αρχοντικό και τα κτήματά του στις παλιές τους δόξες.
Ωστόσο δεν είναι η μνηστή του που κάνει την καρδιά του Ρόγιαλ να χτυπάει πιο δυνατά, αλλά η όμορφη ξαδέρφη της, η Λίλι Μόραν.
Η πάμπτωχη Λίλι ξέρει πως η έντονη έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον δεν οδηγεί πουθενά, όμως υπάρχει ένας τρόπος για να βοηθήσει τον Ρόγιαλ. Επιστρατεύοντας κάποιους «σκοτεινούς» παλιούς της γνώριμους, η Λίλι επινοεί ένα πολύπλοκο σχέδιο για να πάρει πίσω ένα μέρος της περιουσίας των Μπράνσφορντ από ένα διαβόητο απατεώνα.
Κι όπως εκτυλίσσεται η επικίνδυνη πλεκτάνη, η Λίλι και ο Ρόγιαλ βρίσκονται να κυνηγάνε μαζί αυτό ακριβώς το πράγμα -το χρήμα- που τους εμποδίζει να ενωθούν…Τα ιστορικά μυθιστορήματα της Kat Martin έχουν επανειλημμένως μπει στη λίστα των best seller των New York Times και οι φλογεροί, ακαταμάχητοι ήρωές της έχουν μαγέψει το αναγνωστικό κοινό σε 17 χώρες, από τις ΗΠΑ ως τη Σουηδία, τη Νότια Αφρική και την Κίνα.

Συγγραφέας: Martin Kat
Μεταφραστής: Αρβανίτη Έφη
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-620-286-0
Σελίδες: 349
Σχήμα: 18χ12
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Άρλεκιν· Μεγάλα Κλασικά, Γαμήλια Τριλογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.45 €