Η νύμφη της θάλασσας

Περιγραφή
Κάτω από ένα βαθύ μπλε ουρανό ταξιδεύουν τρεις ιστορίες…
Η Νύμφη της Θάλασσας, η Πριγκίπισσα της Ερήμου, ο Πιερότος κινούν τα νήματα κάθε ιστορίας.
Η θάλασσα, η έρημος, η μαγική πόλη των καναλιών, είναι τρεις διαφορετικοί πόλοι, τρία διαφορετικά σημεία εκκίνησης των ηρώων, που έχουν επίσης διαφορετική πορεία και διαφορετικές κατευθύνσεις.
Τι κοινό υπάρχει ανάμεσά τους;
Είναι πρόσωπα που μεταμορφώνονται κατά την εξέλιξη του μύθου, πρόσωπα που αναζητούν τον αληθινό τους εαυτό, πρόσωπα που συνυπάρχουν κάτω από τον έναστρο ουρανό των ονείρων τους.
Είναι πρόσωπα που στεγάζονται κάτω από ένα βαθύ μπλε ουρανό.
Έναν ουρανό, που αντανακλά σαν τρίπτυχος καθρέφτης τις αξίες που συμβολίζουν: την αγάπη, την ελευθερία και τη δημιουργία.Η Σμαρώ (Σμάρα) Μανούδη κατάγεται από την Ανατολική Θράκη, πατρίδες της είναι το Διδυμότειχο και η Κομοτηνή.
Παρακολούθησε μαθήματα στη σχολή Πολιτικών Επιστημών της Φλωρεντίας, σπούδασε Νομικά, Παιδαγωγικά, Θέατρο στην Αθήνα, καθώς και λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο Παρίσι IV – Σορβόννη.
Έχει εργαστεί στο Υπουργείο Παιδείας σε χώρους παιδιών κυρίως με κονωνικά προβλήματα. Έχει δημοσιεύσει βιβλία για παιδιά.

Συγγραφέας : Μανούδη Σμαρώ
Εικονογράφος : Βερούτσου Κατερίνα
Εκδότης : Ιδιωτική Έκδοση
Έτος έκδοσης : 2004
ISBN : 960-630-112-5
Σελίδες : 63
Σχήμα : 25χ16
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά
Σειρές : Κάτω από ένα Βαθύ Μπλε Ουρανό

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.32 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.