Η μουσική των ανέμων

Περιγραφή
Η ανθρώπινη πλεονεξία, τα μίση, οι αντιπάθειες αλλά και ο έρωτας περιπλέκονται σε μια ιστορία που διαδραματίζεται στα πιο όμορφα και πιο εντυπωσιακά μέρη της Κύπρου.
Το μεγάλο μυστικό που κρύβεται στις υπόγειες θαλάσσιες σπηλιές, αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ένας νέος, ερωτεύεται την κωφάλαλη κοπέλα του μικρού αγροκτήματος, και ύστερα από πολλές περιπέτειες ανακαλύπτει το μυστικό των θαλάσσιων σπηλιών.
Όμως η αστυνομία, ερευνώντας ένα φόνο, στον οποίο εμπλέκεται ο νέος τον καταδιώκει μέχρι την απόμερη κατοικία του, ενώ μια νεαρή συγγραφέας που έχει λόγους να μισά την αστυνομία, προσπαθεί να τον ειδοποιήσει.
Όλοι συναντιούνται εκεί και τότε συμβαίνουν πολλά, τρομερά αλλά και παράξενα πράγματα.Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1945 στη Λεμεσό. Με την ποίηση και την πεζογραφία άρχισε να ασχολείται από μικρός. Φοίτησε στο Λανίτειο Γυμνάσιο Λεμεσού και αποφοίτησε με αριστείο το Β Γυμνάσιο Αρρένων το 1964. Υπηρέτησε στη Εθνική Φρουρά στην Κερύνεια και στον Πενταδάκτυλο. Το 1967 μετέβη στην Πράγα όπου σπούδασε χημεία και ειδικεύτηκε στην Οινολογία, αποκτώντας δίπλωμα Muster of Science. Εκεί εργάστηκε σε Κέντρο Ερευνών και ασχολήθηκε με την έρευνα στον κλάδο της Βιολογίας. Εργάστηκε επίσης σαν συντάκτης στον ραδιοσταθμό της Πράγας, στο τμήμα εξωτερικών μετα-δόσεων, την εποχή της δικτατορίας στην Ελλάδα. Στην Κύπρο επέστρεψε το 1976. Είναι παντρεμένος κι έχει δυο παιδιά.
Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Οίνων. Από το 1976 μέχρι το 2004 εργάστηκε σαν Τεχνικός Διευθυντής και από το 2004 μέχρι το 2007 σαν Γενικός Διευθυντής στην οινοβιομηχανία ΛΟΕΛ, ενώ ταυτόχρονα ασχολείτο με την συγγραφική δραστηριότητα, με ειδίκευση στο ιστορικό μυθιστόρημα, στην οινολογία και στα έργα επιστημονικής φαντασίας. Από το 2007 ασχολείται με τη συγγραφική του δουλειά και σαν σύμβουλος σε διάφορες εταιρείες.

Συγγραφέας: Παπαδόπουλος Κυριάκος Δ.
Εκδότης: Power Publishing
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 9963-673-46-5
Σελίδες: 416
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.13 €