Η μοναξιά δεν μου ταιριάζει

Περιγραφή
Για ένα πράγμα είναι σίγουρος:
Η μοναξιά δεν του ταιριάζει.
Και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε μέρα του εργένικου βίου του. Η μέρα για το πνεύμα, η νύχτα για το σώμα. Στις γυναίκες αρέσουν οι διανοούμενοι, οπότε εκείνος πηγαίνει οπλισμένος με ποίηση, φιλοσοφία και πυθαγόρεια αρμονία στη διαμάχη με το ωραίο φύλο.
Ώσπου γνωρίζει τη γυναίκα.
Mια γυναίκα που δεν πιστεύει στη μονογαμία. Eρωτική μέχρι πτώσεως, ευφυής μέχρι εκεί που κανένας άντρας δεν μπορεί να αντέξει. Μόλις τη βλέπει, νομίζει ότι βρήκε την αδερφή ψυχή.
Δεν ήξερε… δεν ρώταγε!
Στην πραγματικότητα, είχε μόλις κλείσει ραντεβού με την κόλαση.Ο Άρης Σφακιανάκης γεννήθηκε το 1958 στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα. Το πρώτο του βιβλίο με διηγήματα, «Όταν βρέχει και φορά παπούτσια κόλετζ», κυκλοφόρησε το 1981 από τις εκδόσεις Κέδρος. Από τις ίδιες εκδόσεις κυκλοφόρησε το 1984 το δεύτερο βιβλίο του, «Οι παράξενες συνήθειες της οικογένειας Μόρφη», το 1990 το τρίτο βιβλίο του «Ο τρόμος του κενού», και το 1993 το τέταρτο βιβλίο του, «Η νόσος των κινέζικων εστιατορίων». To 1998 κυκλοφόρησε το πέμπτο βιβλίο του, με τον τίτλο «Δεν ήξερες… δεν ρώταγες!». Το μυθιστόρημα αυτό υπήρξε το πρώτο μιας τριλογίας που συνεχίστηκε με το «Μπέιμπι Σίτινγκ». Ακολούθησαν τα βιβλία «Το περσικό φιλί» (2004), «Μητροπόλεις, ιστορίες, παράδεισοι» (Ελληνικά Γράμματα, 2006) «Η μοναξιά δεν μου ταιριάζει» (2008) και Ου μπλέξεις (2011). Έχει ασχοληθεί με τη μετάφραση και το σενάριο.

Συγγραφέας : Σφακιανάκης Άρης
Εκδότης : Κέδρος
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-04-3576-6
Σελίδες : 384
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.45 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.