Η κρυφή ζωή μιας σούπερ μαμάς

Περιγραφή
Για τη Λούσι Σουίνι η μητρότητα δεν είναι ακριβώς ένα ροζ συννεφάκι στον καταγάλανο ουρανό. Δεν μπορεί να θυμηθεί πλέον πότε ήταν η τελευταία φορά που τα άπλυτα ρούχα δεν ξεπερνούσαν το ένα μέτρο ύψος, πότε έκανε σεξ με τον άντρα της και πότε έτρεξε στο σχολείο να μαζέψει τα παιδιά ντυμένη με… κανονικά ρούχα. Και το βασικότερο: δυσκολεύεται να θυμηθεί γιατί κάποια θα εγκατέλειπε την καριέρα της και θα διακινδύνευε την ψυχική της υγεία για τρεις θορυβώδεις γιους.
Η Λούσι ζει σε μια κατάσταση μόνιμου άγχους που γίνεται ακόμη πιο δραματική όταν τα ψεματάκια που σκαρφιζόταν για να καλύψει το χάος του σπιτιού αρχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια…
Ένα ακαταμάχητο μυθιστόρημα για τα διλήμματα της μητρότητας και του γάμου για όλες όσες είναι μητέρες αλλά και… γυναίκες! Η Φιόνα Νιλ είναι δημοσιογράφος και υπογράφει τη δημοφιλή στήλη «Slummy Mummy» του «The Times Magazine». Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως ξένος ανταποκριτής στη Λατινική Αμερική και ως βοηθός αρχισυντάκτη στο περιοδικό «Marie Claire». Σήμερα ζει στο Λονδίνο μαζί με τον άνδρα της και τα τρία παιδιά τους. Τα δικαιώματα του βιβλίου «Η κρυφή ζωή μιας σούπερ μαμάς» έχουν πουληθεί σε 17 χώρες.

Συγγραφέας : Neill Fiona
Μεταφραστής : Σπυριδογιαννάκη Σέβη
Εκδότης : Ψυχογιός
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-453-384-3
Σελίδες : 465
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.95 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.