Η ιστορία των αγώνων

Περιγραφή
Τώρα μπορείς να μάθεις πολλά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την Ιστορία των Αγώνων… παίζοντας! Μέσα στις πολύχρωμες σελίδες μου σε περιμένουν σταυρόλεξα, ακροστιχίδες, κρυμμένες λέξεις, παιχνίδια, κατασκευές, ζωγραφική και πολλές ακόμα δραστηριότητες!Η Άννα Αθανασιάδου γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα έκανε μουσικές σπουδές πιάνου και ανώτερων θεωρητικών στο Απολλώνιο Ωδείο. Παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με την ειδική αγωγή και την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών. Το 2003 εισήχθη στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Διδάσκει …νυχθημερόν στο χώρο της ιδιωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γιατί αγαπά υπερβολικά τους μαθητές της. Διδάσκει επίσης μουσική, γιατί δεν μπορεί να την αποχωριστεί. Είναι πολύ τυχερή, γιατί μπορεί και εκφράζεται μέσα από τις λέξεις, τις εικόνες και τις νότες. Εμπνέεται από τα δυο της αγοράκια και χαμογελά ό,τι κι αν γίνει χάρη στη συμπαράσταση του συζύγου της.
Από το 2003 γράφει έμμετρα θεατρικά έργα και τραγούδια για το περιοδικό «Παράθυρο στην Εκπαίδευση».

Συγγραφέας : Αθανασιάδου Άννα 1976-
Εικονογράφος : Κασάπης Μιχάλης
Εκδότης : Ηλιοτρόπιο
Έτος έκδοσης : 2003
ISBN : 960-342-333-5
Σελίδες : 23
Σχήμα : 29χ21
Κατηγορίες : Παιδικές δραστηριότητες, Ολυμπιακοί Αγώνες – Βιβλία για παιδιά
Σειρές : Ολυμπιακοί Αγώνες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.02 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.