Η ιστορία ενός αγγέλου

Περιγραφή
“Έκτος απ’ τους ανθρώπους κανένα άλλο τέρας δεν υπάρχει. Κι “Η ιστορία ενός αγγέλου” είναι μικρές ιστορίες για αυτά τα τέρατα.
– Θα συναντήσεις σε αυτές τον 448, τον άνθρωπο εκείνο, που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι και που κατάφερε να κλονίσει την καθημερινότητα μας με την απόγνωση του.
– Τον Άγγελο, εκείνο το ξεχασμένο και θλιμμένο παιδί, που αποφάσισε πως είναι καλυτέρα να περάσει την ζωή του κλεισμένος στο δωμάτιο του.
– Την άγρια οικογένεια, που αποτελείται από τον πατέρα που τυλίγει όνειρα στα φύλλα χθεσινών εφημερίδων. Τη μητέρα που προσπαθεί μάταια να τελειώσει το πλύσιμο των πιάτων της και τα δυο παιδιά που βλέπουν τηλεόραση εκ γενετής.
– Τη Σοφία και την Ειρήνη τις δυο αδελφές που δεν είμαι σίγουρος αν είναι άνθρωποι η κούκλες. Ό,τι και να είναι πάντως θα βρεθούν στο επίκεντρο μιας τραγωδίας.
Αυτοί είναι οι ήρωες των διηγημάτων που περιέχονται σε αυτή τη συλλογή και παρόλο που οι ίδιοι δεν είναι τέρατα, ενίοτε αναγκάζονται να γίνουν γιατί πολεμούν με τέτοια.”Ο Μάρκος Σελλιανάκης γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1982 στο Ρέθυμνο. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία και ζει σε ένα μικρό χωρίο στον Αποκόρωνα Χανίων. Η “Ιστορία ενός αγγέλου” είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει.

Συγγραφέας: Σελλιανάκης Μάρκος
Εκδότης: Όμορφος Κόσμος
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-98210-9-Χ
Σελίδες: 195
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Διήγημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.54 €