Η θεουργία διδάσκει τον αιώνιο δρόμο της ψυχής

Περιγραφή
Είναι το τρίτο κατά σειρά έργο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1975 (δύο εκδόσεις). Είναι της μεταφυσικής το προϊόν . Μέσα του φέρνει τον Αιγυπτιακό και τον Ελληνοχριστιανικό Μυστικισμό. Ερμής ο Τρισμέγιστος μα και Νικόδημος ο Αγιορείτης. Ένας συγκερασμός της προχριστιανικής και χριστιανικής πορείας του αθάνατου ελληνικού πνεύματος.Ο σύγχρονος φιλόσοφος και πνευματικός δάσκαλος Νικόλαος Ν. Μαργιωρής (1913-1993) υπήρξε μία σύγχρονη πνευματική μορφή.
Δίδαξε ακατάπαυστα επί σειρά δεκαετιών ενώ συνέγραψε πλείστα μεταφυσικά και πρακτικά συγγράμματα μεταξύ των οποίων: «Γένεση και θάνατος των κόσμων», «Μεταθανάτια ζωή», «Χριστοκεντρικός και χριστοκρατικός μυστικισμός», «Πατάτιος ο ταπεινός», «Η θειουργία διδάσκει τον αιώνιο δρόμο της ψυχής», «Δίτομη μεταφυσική εγκυκλοπαίδεια», «Μυστική διδασκαλία» (τρεις τόμοι), «Δραβίδες οι πρόγονοι των Ελλήνων», «Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία», «Αποσυμβολισμός της ελληνικής μυθολογίας», κ.ά.

Συγγραφέας : Μαργιωρής Νικόλαος Α.
Εκδότης : Εκδόσεις Νικολάου Α. Μαργιωρή
Έτος έκδοσης : 1987
ISBN :
Σελίδες : 408
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Απόκρυφες επιστήμες
Σειρές : Ο Εσωτερισμός εν Εκλαϊκεύσει

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.02 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.