Η ζωή και ο χορός

Περιγραφή

Καθώς περιμένει να γεννήσει το δικό της παιδί αναστοχάζεται τη μητρότητα, την οικογένεια, τη ζωή, το χορό, ξαφνικά μια μέρα χάνεται η δική της μητέρα και τώρα η ίδια πρέπει να μεγαλώσει γρηγορότερα, να φανεί δυνατή, να συνεχίσει τη ζωή. Θα τα καταφέρει και πώς; Θα είναι άξια για μια τέτοια αποστολή; Με φόντο το μελαγχολικό Παρίσι μια ιστορία με έντονο τον εσωτερικό διάλογο προς αναζήτηση της αλήθειας της ζωής, σε μια εποχή που όλοι μας έχουμε την ανάγκη να ακούσουμε τη συνείδησή μας να μας οδηγεί χωρίς υπεκφυγές.

Η Μελπομένη Δουζλατζή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1947. Σπούδασε δημοσιογραφία και εργάστηκε ως ανταποκρίτρια ελληνικής εφημερίδας στο Παρίσι. Από το 1968 έχει εγκατασταθεί στο Παρίσι, όπου ζει μέχρι σήμερα. Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές: «Παρίσι 70», (1971) και «Εις το επανιδείν» (1973), το μυθιστόρημα «Ξένη μέσα στη χώρα της» (Χατζηνικολή, 2001) και το αφήγημα «Η ζωή και ο χορός» (Μπαρτζουλιάνος, 2010).

Συγγραφέας : Δουζλατζή Μελπομένη
Εκδότης : Μπαρτζουλιάνος Ι. Ηλίας
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-6817-32-6
Σελίδες : 184
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Νεοελληνική πεζογραφία – Αφήγημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.00 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.