Η ζωή αρχίζει τα χαράματα

Περιγραφή
Ένα μεταλλείο. Συνωμοσίες. Απειλές. Μια εξαφάνιση που λυτρώνει. Ζωές που ανατρέπονται. Ένα ορυχείο που κάποιοι θέλουν να το κλείσουν. Αδίστακτοι δολοφόνοι. Πουλημένοι δημοσιογράφοι. Μια πόρνη απο τη Β. Ήπειρο. Μια γυναίκα τυφλό όργανο παραθρησκευτικής οργάνωσης. Ένα βιομηχανικό παιχνίδι επάνω στις πλάτες χιλίων εργαζομένων. Εκβιασμοί…
Ο Χάρης Σκαρλάτος θέλει να κρατήσει το μεταλλείο ανοικτό. Κάποιοι όμως δε το θέλουν. Δημοτικοί παράγοντες, Δολοφόνοι, Εκβιαστές, Κόμματα, Τύπος, Διεφθαρμένοι Αστυνομικοί, όλοι τους μπλέκονται σε ένα κουβάρι.
Η ζωή παίζει το παιχνίδι της άλλοτε σκληρό, άλλοτε γεμάτο με το φως μιας νέας μέρας.Ο Απόστολος Παναγιωτίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947. Εργάστηκε στην αρχή σαν δημοσιογράφος πάνω στο καλλιτεχνικό και επιστημονικό κυρίως ρεπορτάζ. Στη συνέχεια εργάστηκε σαν εργοδηγός χημικός αρχικά στο Αστεροσκοπείο Αθηνών και μετά στο Λεβητοποιείο «Αχιλλέας Κούππας» στη Βιομηχανία Πλαστικών ΕΒΕΠΥ και στα Λιπάσματα Δραπετσώνας μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 1999. Ημερομηνία που το ιστορικό αυτό εργοστάσιο έκλεισε.
Έχει γράψει τα βιβλία: «Ήταν σαν παραμύθι», μυθιστόρημα και τις ποιητικές συλλογές «Ούριος άνεμος», «Λαϊκές νότες», «Έξοδος κινδύνου».
Έχει βραβευτεί σε ποιητικούς και λογοτεχνικούς διαγωνισμούς της Εταρείας Τέχνης Επιστήμης και Πολιτισμού του Δήμου Κερατσινίου. ΄Εχει δημοσιεύσει ποιήματά του σε διάφορα περιοδικά καθώς και άρθρα σε εφημερίδες γύρω από την αποβιομηχάνιση του τόπου και το κλείσιμο των εργοστασίων.

Συγγραφέας : Παναγιωτίδης Απόστολος
Εκδότης : Εντύποις
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-99772-3-5
Σελίδες : 258
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Αστυνομική λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.84 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.