Η εποχή των παγετώνων

Περιγραφή
Το μαγικό δεντρόσπιτο πάνω στη βελανιδιά στροβιλίζεται στο χρόνο και σας ταξιδεύει στην περιπέτεια!
Η ανεμόσκαλα χορεύει στον άνεμο και σας προσκαλεί να σκαρφαλώσετε παρέα με τα δύο παιδιά πάνω στη γέρικη βελανιδιά. Ανάμεσα από τις φυλλωσιές της ξεπροβάλλει ένα ξύλινο δεντρόσπιτο που κρύβει χιλιάδες μυστικά. Σκονισμένα βιβλία σκορπισμένα παντού και στο πάτωμα χαραγμένο ένα Μ…
Το Τζακ και η Άννι ανεβαίνουν βιαστικά στο μαγικό δεντρόσπιτο. Δεν έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους. Πρέπει να βρουν το αντικείμενο που θα απελευθερώσει τη Μοργκάνα, τη φίλη τους, από την κατάρα ενός κακού μάγου. Τότε, πεταμένο σε μια γωνιά, βρίσκουν ένα ανοιχτό βιβλίο. Η εικόνα ενός χιονισμένου τοπίου τούς καλεί κοντά της. «Μακάρι να είμαστε εκεί!» εύχεται η Άννι. Ξαφνικά, ένας δυνατός ανεμοστρόβιλος τυλίγει το μαγικό δεντρόσπιτο και παρασύρει τα παιδιά στην Εποχή των Παγετώνων. Εκεί, αντιμέτωποι με παράξενα, προϊστορικά πλάσματα και με τους ανθρώπους του Κρο Μανιόν, ίσως καταφέρουν να ανακαλύψουν το μαγικό αντικείμενο που θα φέρει τη Μοργκάνα και πάλι κοντά τους!

Συγγραφέας : Osborne Mary Pope
Μεταφραστής : Κολοκυθά Ελευθερία
Εκδότης : Modern Times
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-441-107-1
Σελίδες : 75
Σχήμα : 20χ13
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα
Σειρές : Το Μαγικό Δεντρόσπιτο

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.47 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.