Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου

Περιγραφή
Νόημα βρίσκει κάποιος στη ζωή μόνο όταν έχει βρει το νόημα της ζωής του. Και το νόημα της ζωής είναι να ακολουθείς τα όνειρά σου.
Η επιτυχία και η ευτυχία είναι επιστήμες. Έχουν νόμους και κανόνες. Όποιος τους ακολουθήσει, μπορεί να πετύχει. Όποιος τους ακολουθήσει μπορεί να ευτυχήσει.
O δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί και πρωτοπόρος στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης Νικόλας Σμυρνάκης καταρρίπτει μύθους, που θέλουν τα αριστουργηματικά αποτελέσματα να συνδέονται με το ταλέντο ή την τύχη, και αποκωδικοποιεί τις μεταβλητές της εξίσωσης επιτυχίας και ευτυχίας.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια διαρκή υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του. Εμπνέει, παρακινεί και ταυτόχρονα μας καθοδηγεί να αναδείξουμε τον ιδανικό μας εαυτό, τον ηγέτη μέσα μας.
Προσφέρει απλές, κατανοητές και διασκεδαστικές τεχνικές και στρατηγικές που θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τον σκοπό της ζωής μας, να επηρεάσουμε το περιβάλλον μας, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να οδηγηθούμε στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.
Η δική μας πολυπόθητη επιτυχία βρίσκεται πολύ πιο κοντά από ό,τι πιστεύαμε, περιμέναμε, φανταζόμασταν. Κοντά μας, δίπλα μας, έτοιμη να την ανακαλύψουμε. Αρκεί να απλώσουμε το χέρι μέχρι το «κομοδίνο», εκεί που τόσο καιρό μας «κρυβόταν».Ο Νικόλας Σμυρνάκης αλλού γεννήθηκε κι αλλού ζει. Ποιήματα και κείμενά του έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες εκθέσεις τέχνης και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έργα του διανέμονται ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει τιμηθεί με τρία λογοτεχνικά βραβεία (ποίησης, μυθιστορήματος, διηγήματος). Τα διηγήματα αποτελούν μέρος της ψυχοθεραπείας του.
Καταδιώκεται στον ύπνο και στον ξύπνιο του από έναν άνθρωπο σε ένα ΝηΣί, ο οποίος του συστήνεται και ως Άλλος αλλά και ως Σκιά (όχι πολύ υπάκουη – για σκιά πάντα). Συχνά γράφει αντί γι’ αυτόν στο facebook.com/man.of.island.
Το www.IslandOfMan.me είναι ο δικτυακός τόπος που μοιράζονται. Όχι πάντα αναίμακτα.
Έργα:
2012: «Η καταγωγή του Τάνγκο» – IslandofMan.me (κείμενο, σχέδιο, ποίηση, φωτογραφίες, βίντεο – e-book)
2009: «Μουσικές Πατρίδες Παντού» (βιβλίο ποιημάτων ομώνυμης έκθεσης τέχνης)
Συμμετοχή σε συλλογικά έργα:
2012: «12/12/12: Οκτώ ιστορίες για μια πλατεία» – OpenBook.gr (διηγήματα – συλλογικό e-book)
2011: «Δήγμα Γραφής» – OpenBook.gr (διηγήματα – συλλογικό e-book)

Συγγραφέας : Σμυρνάκης Νικόλας
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2016
ISBN : 960-605-020-3
Σελίδες : 384
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Επιτυχία και προσωπικότητα, Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.62 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.