Η εξαφάνιση

Περιγραφή

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΘΑΜΜΕΝΗ  Δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση της Ρεμπέκα Τρόλε, το διαμελισμένο πτώμα της ανακαλύπτεται τυχαία σε ένα δάσος. Σύντομα, στην ίδια περιοχή βρίσκονται δύο ακόμα πτώματα για να περιπλέξουν την υπόθεση. Η ερευνήτρια Φριεντρίκα Μπέργιμαν και η ομάδα της αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά: – Γιατί οι φωτογραφίες του θύματος με το όνομα Μις θαύμα είχαν αναρτηθεί σε πορνοσάιτ δύο μήνες μετά τον θάνατό της; – Πόσο είχε προχωρήσει τη διατριβή της στην οποία προσπαθούσε να αθωώσει τη θέα Άλντριν, συγγραφέα παιδικών βιβλίων, από τον φόνο του συζύγου της για τον οποίο είχε καταδικαστεί; – Τι σχέση με όλα τα παραπάνω μπορεί να έχει ένα σναφ φιλμ γυρισμένο πριν από πολλά χρόνια; Τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για τη Φριεντρίκα όταν το όνομα του συντρόφου της συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτά των υπόπτων… Ένα επώδυνο δράμα του παρελθόντος διεκδικεί τα θύματά του από το παρόν.

Η Kristina Ohlsson (Κριστίνα Όλσον, Σουηδία 1979) είναι πολιτική επιστήμονας και μέχρι πολύ πρόσφατα εργαζόταν στο αντιτρομοκρατικό τμήμα της ΟSCΕ (Οργάνωση για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη). Έχει εργαστεί ως αναλύτρια στο Εθνικό Σουηδικό Αστυνομικό Συμβούλιο, στο υπουργείο Εξωτερικών της Σουηδίας και στο Σουηδικό Κολέγιο Εθνικής Άμυνας, όπου ήταν ειδική στις συγκρούσεις της Μέσης Ανατολής και στην εξωτερική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ohlsson ζει στη Στοκχόλμη και κατάγεται από το Κρίστιανσταντ στη νότια Σουηδία. Το «Ανεπιθύμητο» είναι το πρώτο της από μια σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων με ηρωίδα τη Φριεντρίκα Μπέργιμαν, η οποία γνωρίζει διεθνή επιτυχία.

Συγγραφέας : Ohlsson Kristina
Μεταφραστής : Αρβανίτη Γεωργία
Επιμελητής : Μπράβου Βάλια
Εκδότης : Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 618-030-013-0
Σελίδες : 552
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Σουηδική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Αστυνομική λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.94 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.