Η εξαφάνιση

Περιγραφή
Την ηµέρα που την απήγαγαν, η Aνν Ο’ Σάλιβαν, µία τριανταδυάχρονη µεσίτρια ακινήτων, είχε τρεις στόχους. Να πουλήσει ένα σπίτι, να βγάλει από το µυαλό της τον πρόσφατο καβγά που είχε µε τη µητέρα της και να φτάσει έγκαιρα στο ραντεβού που είχε κανονίσει µε το αγόρι της.
Η επίδειξη του σπιτιού δεν έχει πολύ κόσµο, αλλά εκεί που ετοιµάζεται να τα µαζέψει και να φύγει, καταφτάνει ο τελευταίος της επισκέπτης µε ένα βαν κι η Aνν σκέφτεται ότι ίσως τελικά σήµερα να είναι η τυχερή της µέρα.
Έκανε πολύ µεγάλο λάθος…
Τελικά, η αλήθεια δεν είναι πάντα λυτρωτική…Η Chevy Stevens μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα στο Νησί Βανκούβερ του Καναδά, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Ασχολήθηκε με τις πωλήσεις, πρώτα ως πωλήτρια για μία εταιρεία ειδών δώρου και μετά ως μεσίτρια. Στις ανοιχτές επιδείξεις σπιτιών, ενώ περίμενε να εμφανιστούν υποψήφιοι αγοραστές, καθόταν επί ώρες και σκεφτόταν ένα σωρό φοβερά και τρομερά πράγματα που θα μπορούσαν να της συμβούν. Το πιο τρομακτικό από αυτά τα σενάρια που σκαρφιζόταν ξεκινούσε με την απαγωγή της και αυτό της έδωσε την έμπνευση για να γράψει την «Εξαφάνιση». Μετά από έξι μήνες, η Chevy πούλησε το σπίτι της και εγκατέλειψε τη μεσιτεία ακινήτων για να τελειώσει το βιβλίο. Η Chevy αρέσκεται να γράφει θρίλερ που της επιτρέπουν να αναμειγνύει το ενδιαφέρον της για τις ενδοοικογενειακές δυναμικές με την αγάπη της για τον τρόπο ζωής στη δυτική ακτή του Καναδά. Όταν δεν συγγράφει, επιδίδεται σε πεζοπορίες στα βουνά της περιοχής με τον άντρα της και το σκυλί της. Eπισκεφτείτε την ιστοσελίδα της: www.chevystevens.com

Συγγραφέας : Stevens Chevy
Μεταφραστής : Πίπη Φωτεινή
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-364-414-5
Σελίδες : 437
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αστυνομική λογοτεχνία, Αγγλόφωνη πεζογραφία (Καναδάς) – Μυθιστόρημα
Σειρές : Αστυνομική Διόπτρα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.51 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.