Η δυναμική και τα όρια της κοινωνίας πολιτών

Περιγραφή
Χωρίς αμφιβολία η δραστηριότητα των ΜΚΟ αποτελεί ένα από τα περισσότερο συζητημένα θέματα της τελευταίας δεκαετίας στο χώρο των κοινωνικών επιστημών. Το βιβλίο αυτό δεν αφορά τόσο στις πολλές και διαφορετικές θεωρητικές προσεγγίσεις του ζητήματος, αλλά επικεντρώνεται στη λειτουργία των ΜΚΟ ως φορέων διαχείρισης κονδυλίων και υλοποίησης προγραμμάτων.
Με το παραπάνω ως βασική αναφορά, τα κείμενα αυτού του τόμου πραγματεύονται ζητήματα μελέτης και / ή εφαρμογής μεθοδολογιών και επιστημονικών προσεγγίσεων στη διοίκηση και διαχείριση έργων στο χώρο των ΜΚΟ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Οι συγγραφείς των κειμένων αποτυπώνουν την εμπειρία τους από την εφαρμογή τεχνικών διαχείρισης έργων σε πραγματικά προβλήματα και εστιάζουν σε προσεγγίσεις επίλυσής τους, διατυπώνοντας ολοκληρωμένες προτάσεις εφαρμογής νέων μεθοδολογιών και τεχνικών, ενώ βλέπουν κριτικά υπάρχουσες δομές και εφαρμογές.

Επιμελητής: Συρακούλης Κλεάνθης Ι., Αφουξενίδης Αλέξανδρος
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο, Αφουξενίδης Αλέξανδρος, Βλάχος Φώτης, Ζερβός Γεώργιος, Κορομπίλιας Γιώργος, Λιαρίκος Κωνσταντίνος, Σκλιάς Παντελής Γ., Σπυριδάκη Ελένη, Συρακούλης Κλεάνθης Ι., Φραγκονικολόπουλος Χρήστος Α.
Εκδότης: Προπομπός
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-7860-05-5
Σελίδες: 133
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Διοίκηση και οργάνωση , Πολιτική κοινωνιολογία, Διαχείριση έργου
Σειρές: Αγορά Εργασίας και Management

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.60 €