Η δημιουργική δύναμη

Περιγραφή
Βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς και οι δάσκαλοι. Εξηγεί με απλό και σαφή τρόπο πώς τα παιδιά διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους και ποια είναι η συμβολή των ενηλίκων στην ψυχική υγεία και ευτυχία του παιδιού.
Η εμπειρία της ανάγνωσης αυτού του βιβλίου ήταν συγκλονιστική. Σαν να βλέπει κανείς μέσα στο μυαλό του παιδιού. Η στρωτή αφήγηση των εννοιών είναι πολύ κατανοητή.
Προσφέρει τεράστια πληροφόρηση για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού αλλά και την εσωτερική ανάπτυξη των γονιών.
Η Μπέτυ Λου Μπέτνερ, Ρh. D.,LPC, εργάζεται ιδιωτικά ως σύμβουλος σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες στο Μίντια της Πενσυλβανίας και ως βοηθός καθηγήτρια στο Μεταπτυχιακό Τμήμα του Holy Family University στη Φιλαδέλφεια. Είναι διπλωματούχος στην Αντλεριανή Ψυχολογία. Υπηρέτησε στην Εκτελεστική Επιτροπή της North American Society of Adlerian Psychology (NASAP) και ανήκει επίσης στο επιστημονικό προσωπικό της International Committee of Adlerian Summer Schools and Institutes. Η Μπέτυ Λου Μπέτνερ έχει δώσει διαλέξεις και σεμινάρια σε όλη τη Βόρειο Αμερική και την Ευρώπη, καθώς και πρόσφατα στην Ινδία.

Συγγραφέας: Bettner Betty Lou
Μεταφραστής: Μιχαηλίδου Ειρήνη
Εικονογράφος: Ryan Adams Marcella
Υπεύθυνος Σειράς: Μιχαηλίδου Ειρήνη
Εκδότης: Μαΐστρος
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-8252-94-6
Σελίδες: 61
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδιά – Ψυχολογία , Γονείς και παιδιά, Παιδιά – Ανάπτυξη
Σειρές: Ζωή και Δημιουργικότητα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.62 €