Η δημιουργία της υγείας

Περιγραφή
Κανένας, ούτε οι ίδιοι οι γιατροί, δεν αρνούνται ότι η θλίψη, η οργή, η ερωτική απογοήτευση, η αγάπη και άλλες συναισθηματικές καταστάσεις, επηρεάζουν την υγεία μας σε μεγάλο βαθμό.
«Η δημιουργία της υγείας» έρχεται να ρίξει φως στη βαθύτερη σχέση μεταξύ συναισθηματικών διαταραχών και σωματικών ασθενειών. Το βιβλίο περιγράφει το ρόλο που παίζουν οι συναισθηματικές διαταραχές στην ανάπτυξη των πιο κοινών ασθενειών και παθήσεων, από τη γρίπη και το κοινό κρυολόγημα μέχρι την αρθρίτιδα, το διαβήτη, την καρδιοπάθεια και τον καρκίνο.Η Caroline Myss, Ph.D., είναι συγγραφέας των best seller «Ανατομία του πνεύματος» και «Γιατί οι άνθρωποι δεν θεραπεύονται και πως μπορούν» και πρωτοπόρος στους τομείς της ενεργειακής ιατρικής και της ανθρώπινης συνειδητότητας.
Από το 1982 εργάζεται κάνοντας διαισθητικές ιατρικές διαγνώσεις «βλέποντας», δηλαδή διαισθητικά τις παθήσεις που υπάρχουν στο σώμα κάποιου ασθενούς. Έχει συνεργαστεί με τον δρ. Norman Shealy, M.D., Ph.D., ιδρυτή της Αμερικανικής Ένωσης Ολιστικής Ιατρικής, στην διδασκαλία της διαισθητικής διάγνωσης. Οι δύο τους έγραψαν το βιβλίο «Η δημιουργία της υγείας».
Η Caroline Myss ζει στο Όουκ Παρκ του Ιλινόις.

Συγγραφέας : Myss Caroline, Shealy C. Norman
Μεταφραστής : Παπασημακοπούλου Θέλξη
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 960-364-204-5
Σελίδες : 445
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Υγεία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.58 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.