Η Δαιμονία

Περιγραφή
Τα «Τετράδια» είναι μία δίγλωσση έκδοση-ανοιχτή πρόσκληση σε νέους συγγραφείς να ξεκινήσουν να εκφράζονται με τον γραπτό λόγο.
Η σειρά θα περιλαμβάνει πάντα δύο καταξιωμένους και εμπείρους Έλληνες συγγραφείς, έναν ποιητή, αλλά και έναν πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα.
Το κάθε βιβλίο πωλείται ξεχωριστά στην τιμή των 5 ευρώ ή και τα τέσσερα μαζί στην τιμή των 18 ευρώ.
Η πρώτη τετράδα, τα «Τετράδια 1-4» περιλαμβάνει τη Σώτη Τριανταφύλλου, τον Κυριάκο Αθανασιάδη, τον Χαράλαμπο Γιαννακόπουλο και τον Χρήστο Νάτση.
Στόχος της σειράς είναι να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους που έχουν περιορισμένο χρόνο να κρατούν την επαφή τους με την καλή ελληνική λογοτεχνία αλλά κυρίως να γίνει γνωστή η σύγχρονη ελληνική δημιουργία και γλώσσα στον κόσμο, γι’αυτό και η έκδοση αυτή είναι δίγλωσση.Ο Χρήστος Νάτσης γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1984. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, παραγωγός στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Amagi και αρθρογραφεί στο περιοδικό Unfollow. Η «Δαιμονία» είναι το πρώτο του διήγημα.

Συγγραφέας : Νάτσης Χρήστος
Μεταφραστής : Γιαννακοπούλου – Ιωαννίδη Βένια
Εκδότης : Free Thinking Zone
Έτος έκδοσης : 2013
ISBN : 960-80288-3-3
Σελίδες : 48
Σχήμα : 17χ11
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Διήγημα , Νεοελληνική πεζογραφία – Διήγημα – Μεταφράσεις στα αγγλικά
Σειρές : Τετράδια 1-4

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.45 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.