Η γυναίκα του Άγιου

Περιγραφή
Η Δάφνη, συγγραφέας, ακροατής και αφηγητής, ακούει την ιγκουάνα όλη νύχτα να κλαίει δεμένη στο δέντρο:
Τέσσερις ιστορίες αγάπης στα πλοκάμια της ελληνικής μαφίας, που συμπλέκεται με το ελληνικό εθνικό βιομηχανικό κράτος και την ιδεολογία του. Η ιστορία μιας μεγάλης αυταπάτης.
Ο έρωτας δεν τυφλώνει. Αλλά ανοίγει τα μάτια.
Ο Ντέιβιντ και η Σάντι σε αγώνα θανάτου με την ορθόδοξη ελλαδική εκκλησία.
Ο Θησέας ελευθερώνει τη Βέρα από ένα νέο βασιλιά Μίνωα. Ο Άρης προδίδει το «επαναστατικό» κίνημα για μια εβραιοαμερικάνα πράκτορα, την Κασσάνδρα.
Η Άννα δεν βρίσκει τον τέλειο σύζυγο. Η Ελλάδα δεν είναι η χώρα των ηρώων και των αγίων. Ο σοσιαλισμός δεν είναι παρά μια εσωτερική επανάσταση της αστικής τάξης.
Αυτές οι τέσσερις αγάπες συγκρούονται με όλες τις κατεστημένες απόψεις. Από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά, τους αναρχικούς και τους «τρομοκράτες». Τους πατριώτες και τους διεθνιστές, τους θρησκευόμενους και τους άθεους.
Το ψέμα μια θάλασσα. Εμείς μικρά ψαράκια στο βυθό της.Η Δάφνη Σαριδάκη γεννήθηκε στη Χαράρε της Ροδεσίας (Ζιμπάμπουε) το 1963. Από το 1972 κατοικεί στην Αθήνα. Μισεί το Θεό και το Λαό και εκφράζει ακραίες πολιτικές απόψεις. Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο Αθηνών το 1981 και σπούδασε νομικά στο Νομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγγραφέας : Σαριδάκη Δάφνη
Εκδότης : Rome & Babylon Publications
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-99063-0-3
Σελίδες : 346
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.60 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.