Η γλώσσα του σώματος

Περιγραφή
Όλοι μας χρησιμοποιούμε τη γλώσσα του σώματος. Πάνω από 90% της ολικής, πρόσωπο με πρόσωπο,
επικοινωνίας είναι μη λεκτική και τα εξωλεκτικά μηνύματα της γλώσσας του σώματος συχνά λένε περισσότερα από τα προφερόμενα λόγια κατά τη μεταβίβαση των αληθινών συναισθημάτων ή στάσεων. Aυτά τα μηνύματα είναι πολύ σημαντικά, γιατί διαμορφώνουν τις πρώτες εντυπώσεις για την εικόνα του εαυτού μας την οποία προβάλλουμε στους άλλους.
Aυτό το βιβλίο είναι ένας πρακτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιείτε και να ερμηνεύετε τη γλώσσα του σώματος πιο αποτελεσματικά. Xρησιμοποιώντας τη μεγάλη ποικιλία των
πρακτικών ασκήσεων και των ασκήσεων παρατήρησης, η κατανόησή σας για τη μη λεκτική επικοινωνία θα αυξηθεί – στις καθημερινές συναντήσεις, στις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς και
στις συνεδριάσεις και συνεντεύξεις στη δουλειά σας.Ο συγγραφέας Γκόρντον Ουέινραϊτ, ΒΑ, BED, MBIM, FRSA, είναι ειδικός στις σπουδές για την επικοινωνία και επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας και Βιομηχανικής Ανάπτυξης στο Κολέγιο Wearside του Σάντερλαντ. Έχει γράψει τα βιβλία «Rapid Reading Made Simple» και «People and Communication». Επίσης είναι πρόεδρος του Συμβουλίου Ανάπτυξης της Βόρειας Αγγλίας. Ως σύμβουλος management διευθύνει σεμινάρια για το Βρετανικό Ινστιτούτο Management, τα τοπικά και κεντρικά κυβερνητικά τμήματα κι έναν αριθμό πολυεθνικών εταιρειών, με αντικείμενα που περιλαμβάνουν τη χρήση της γλώσσας του σώματος σε συνεδριάσεις και διαπραγματεύσεις επιχειρηματιών, καθώς και σε άλλες επαγγελματικές συναντήσεις.

Συγγραφέας : Wainwright Gordon R.
Μεταφραστής : Ντανάκα Αλεξάνδρα, Δημολιάτης Γιάννης
Εκδότης : Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-03-4564-3
Σελίδες : 304
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Διαπροσωπικές σχέσεις, Επικοινωνία (Ψυχολογία), Επικοινωνία, Μη λεκτική
Σειρές : Η Ψυχολογία Σήμερα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.83 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.