Η Βέρα στο βυθό

Περιγραφή
Στα είκοσι χρόνια της, η Βέρα, κάνει την αποφασιστική κίνηση, για να πετύχει την επανασύνδεση των γονιών της που παρ’ ότι χωρισμένοι, εξακολουθούν ν’ αγαπιούνται αλλά διστάζουν να τ’ ομολογήσουν.
Στο γραφείο που εργάζεται, έχει ήδη γνωρίσει τον άντρα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της για τα επόμενα δέκα χρόνια. Το Χρήστο. Εκείνος, στα σαράντα και χήρος. Έμπειρος και βιαστικός. Εκείνη, άβγαλτη κι ανασφαλής, στην αρχή τον απωθεί τρομοκρατημένη. Εκείνος, πιο ερωτευμένος κι αποφασισμένος από ποτέ. Ασκεί επάνω της πίεση και γοητεία και τελικά τα καταφέρνει…
Η εξέλιξη των πραγμάτων φέρνουν τη Βέρα μπροστά σε καταστάσεις και γεγονότα που ούτε σε κάποιον εφιάλτη, αλλά ούτε και στην πιο τρελή της φαντασία, της είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό. Η σωματική και ψυχική κακοποίηση, ένα θετό μωρό που βρήκε ξαφνικά στο προσκήνιο απ’ το πουθενά, η εκμετάλλευση του μητρικού της ενστίκτου, χρησιμοποιώντας το σαν όπλο για ν’ αποτρέψει το διαζύγιο, ήταν ό,τι της “χάρισε” ο Χρήστος. Η εμφάνιση της “άλλης”, θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι…Η Σέβη Τηλιακού γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε τα παιδικά και νεανικά της χρόνια στη Ρόδο όπου αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων(Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.) και σπούδασε μουσική, βιολί και θεωρία, στο Εθνικό Ωδείο του Μανώλη Καλομοίρη. Από το 1958 ζει στην Αθήνα. Εργάστηκε για 5 χρόνια ως Ιπταμένη Συνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία και από το 1967 ασχολείται επαγγελματικά με το στίχο.Διαθέτει πλούσια δισκογραφία σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες κι ερμηνευτές.
Στο χώρο της λογοτεχνίας δραστηριοποιείται από το 2007.

Συγγραφέας: Τηλιακού Σέβη
Εκδότης: Καλλιέπεια
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-85763-6-9
Σελίδες: 238
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Μυθιστορήματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.97 €