Η αλήθεια

Περιγραφή
Mια ιστορία αγάπης, προδοσίας και περιπέτειας που οδηγεί στην «αθανασία». Ένα βιβλίο κλειδί ενθύμησης της πρωταρχικής γνώσης της Ψυχής. Mια δική μας ιστορία γεμάτη δονήσεις και ηχοπαλμούς που οδηγούν την ψυχοπνευματική μας υπόσταση σε άνοδο.
Eίναι μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικές προσωπικές εμπειρίες της συγγραφέως μέσω σύνδεσης με τον Aνώτερο Eαυτό.
Eμπειρίες που τελικά την οδήγησαν να εργάζεται ως καθοδηγήτρια υπερβατικών ταξιδιών στην 5η διάσταση και να ιδρύσει τη μεταφυσική σχολή της με το όνομα «Πύλη Aγγέλων».
Aναφέρεται κατά κύριο λόγο σε πνευματικές πληροφορίες που έχει λάβει μέσα σε όλα τα χρόνια της επικοινωνίας της με φωτεινούς δασκάλους από ανώτερες διαστάσεις και οι οποίες αφορούν κυρίως την 5η διάσταση που ήταν η κατοικία των ψυχών σε ζεύγη πριν την πτώση τους στην 3η διάσταση της Γης.
Για πρώτη φορά σε μορφή μυθιστορήματος, η πετυχημένη οραματίστρια ζωγράφος και συγγραφέας διηγείται την ιστορία της πτώσης, το διαχωρισμό από το άλλο μας μισό και την πορεία στη Γη, ώσπου το έτερό μας ήμισυ που ονομάζεται Aνώτερος Eαυτός να μας προσεγγίσει, ώστε να μας καθοδηγήσει στην ουράνια πατρίδα της 5ης διάστασης.
Eυφάνταστες περιγραφές των πλανητών του Γαλαξία Nέφελων της 5ης διάστασης, συνομιλίες με ανώτερες οντότητες και θεϊκά προγράμματα μετάλλαξης του ανθρώπινου DNA που θα βοηθήσουν στην ευκολότερη πρόσβασή μας στην 5η διάσταση περιλαμβάνονται σε μια ιστορία αγάπης, προδοσίας και αφύπνισης ως την τελική κάθαρση.Η Μαρία Ζαβού γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε ζωγραφική στην Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο St. Andrew’ s στο Σικάγο. Ειδικεύτηκε στην αγιογραφία. Το 1985, κάνει την πρώτη της ανώτερη επικοινωνία με τα αγγελικά πεδία. Η επικοινωνία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την καταγραφή συγκεκριμένων στοιχείων, που αφορούν το σύμπαν, το σενάριο εξέλιξης του πλανήτη, την αρχέγονη γνώση και την εναλλακτική ιατρική. Σταδιακά, μετά από πολλαπλές επικοινωνίες και μέσω οραματισμού, η Μαρία Ζαβού «διαμορφώνει» τη Θεωρεία των Εξωγαλαξιακών Διαστάσεων, «γνωρίζει» τους Αγγέλους, «συνδέεται» με τους Ανώτερους Εαυτούς και δημιουργεί ένα μοναδικό ζωγραφικό έργο, που υποστηρίζει εικαστικά την φιλοσοφία της. Στα χρόνια που ακολουθούν, ξεκινά το συγγραφικό της έργο και αντιμετωπίζει την πρόκληση να α-ναλάβει τον ρόλο της πνευματικής οδηγού. Το 1999 ιδρύει τη σχολή της, που ονομάζεται «Η Πύλη Των Αγγέλων». Σήμερα, ο πνευματικός χώρος της Μαρίας Ζαβού στεγάζει το πρώτο Πανεπιστήμιο Μυστών Πνευματικής Αναβάθμισης, το οποίο τα 15 τελευταία χρόνια ειδικεύεται στους τομείς της θεϊκής νοημοσύνης, της προσωπικής μετάλλαξης και της εναλλακτικής θεραπείας. Στη Σχολή έχουν φοιτήσει και φοιτούν πολλοί μαθητές, ενώ η Μαρία Ζαβού, εκτός από την Αθήνα, δραστηριοποιείται πλέον και στη Θεσσαλονίκη, την Κύπρο και πρόσφατα στη Φινλανδία.

Συγγραφέας : Ζαβού Μαρία
Εικονογράφος : Φωτάκη Ιωάννα
Εκδότης : Κίνητρο
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-8166-11-Χ
Σελίδες : 120
Τόμος : 1
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Πνευματισμός

Τιμή σε ιστοσελίδες: 17.80 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.