Η αλήθεια για το παιχνίδι

Περιγραφή
Σε ολόκληρη την πορεία της ζωής σου σε δίδαξαν με κανόνες και όρους για το πώς να είσαι καλός. Καλός, όχι πραγματικός. Να πας στο σχολείο, να αποφοιτήσεις από το πανεπιστήμιο και να βρεις μια καλή δουλειά, για να είναι χαρούμενοι οι γονείς σου και να γίνεις αποδεκτός από την κοινωνία.
Όλα αυτά τα χρόνια όμως, στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο δε σου δίδαξε κανείς την ευδαιμονία της ευτυχίας. Αποφοιτήσαμε συναισθηματικά αναλφάβητοι.
Δε μας δίδαξε κανείς πώς να αγαπάμε. Δε μας δίδαξε κανείς πώς να έχουμε σχέση.
Δε μας δίδαξε κανείς πώς να γίνουμε πραγματικοί πλούσιοι.
Πλούσιοι εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε να αποκτήσουμε οικονομική ελευθερία.
Ύστερα από χρόνια και ατελείωτες ώρες τριβής, πάνω σε θέματα σχετικά με την ψυχολογία-κοινωνιολογία – νευρολογικό προγραμματισμό και συγκεκριμένα στην αυτοπεποίθηση-αυτοεκτίμηση-σχέσεις-αποπλάνηση -αυτοβελτίωση, έφτασε η στιγμή να παρουσιάσω το ιδανικό βιβλίο με τις πιο κρυφές-πραγματικές ιστορίες που έχουν συμβεί ποτέ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.
Μοιράζοντας μαζί σας όλες τις γνώσεις που απέκτησα με βάση την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια ένας καινούργιος δρόμος θα απλωθεί μπροστά σας με σκοπό να τον διασχίσετε και να αλλάξετε την πορεία της ζωής σας.

Συγγραφέας: Loverpua
Εκδότης: Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN: 618-5232-24-3
Σελίδες: 218
Σχήμα: 23χ16
Κατηγορίες: Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.00 €