Η άκρη του νήματος

Περιγραφή
Το παρόν βιβλίο αποτελεί προϊόν μακρόχρονης ιατρικής έρευνας, μελέτης και εμπειρίας και υπόσχεται να αποκαλύψει την βιολογία των χωροκατακτητικών εξεργασιών παντρεύοντας την μικροβιολογία με την ογκολογία.
Μέσα από θωρακοχειρουργικά βιώματα αποδεικνύει μία κοινή αιτιοπαθογένεια, καταλήγοντας πως το σενάριο των ίδιων νόμων που διέπουν το σύμπαν επαναλαμβάνεται και μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό.
Οι αποικίες – φωλιές των μικροοργανισμών που εγκαθίστανται στον ανθρώπινο οργανισμό αποτελούν την αλήθεια των νεοπλασιών γενικότερα, αντλούν συστατικά και ενέργεια από αυτόν, συνεργάζονται μεταξύ τους και στο τέλος τον νικούν. Του “κλέβουν” την ζωή…
Απευθύνεται σε βιοχημικούς, ερευνητές, φοιτητές νοσηλευτικών και ιατρικών σχολών, ιατρούς, καρκινοπαθείς και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την πραγματικότητα. Στους μεν ανοίγει νέους ορίζοντες για την θεραπευτική προσέγγιση των συγκεκριμένων παθήσεων και στους δε γνώση της αλήθειας και της πραγματικότητας και απελευθέρωση από τις φοβίες τους.Η Αγγελική Τσαντσαρίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πειραιά. Ολοκλήρωσε τις Σπουδές της, Πτυχίο Βιοχημείας και Ψυχολογίας, στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με έδρα το Βinghampton. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάσθηκε με ζήλο σε διάφορα Ιατρεία, Κέντρα Υγείας, Νοσοκομεία της Ελλάδος. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά συμπόσια, συνέδρια, ημερίδες. Συμμετείχε σαν καθηγήτρια στο ΕΚΑΒ και σε μαθήματα ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Το ερευνητικό της έργο αναφέρεται σε θέματα λοιμώξεων, καρκίνου πνεύμονος, στεφανιαίας νόσου και γενικότερα χωροκατακτητικών εξεργασιών. Εμπνέεται από το περιβάλλον και θεωρεί ότι πολλές επιστημονικές αλήθειες κρύβονται στους νόμους της φύσης.

Συγγραφέας: Τσαντσαρίδου Αγγελική Ι.
Εκδότης: Γκιούρδας Β.
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-387-906-1
Σελίδες: 125
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Μικροβιολογία , Ιατρική, Βιοχημεία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 21.84 €