Ηρακλής ο ήρωας μέσα μας

Περιγραφή
Αυτό το βιβλίο μιλάει για σένα. Για τον ήρωα μέσα σου.
Ήρωας είναι οποιοσδήποτε άνθρωπος έζησε έναν μεγάλο πόνο και μεταμορφώθηκε από αυτόν δυναμώνοντας. Η μοίρα του είναι να χαράζει ένα νέο μονοπάτι, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όλους εκείνους που ακολουθούν.
Ο μύθος του Ηρακλή μάς συμπαρίσταται στην ατομική μας προσπάθεια να κάνουμε τους προσωπικούς μας άθλους… εκείνους που θα επιλέξουμε, αλλά κυρίως αυτούς που θα μας καλέσει η ίδια η ζωή να φέρουμε εις πέρας, ανακαλύπτοντας τον μεγαλειώδη Αληθινό μας Εαυτό και ανοίγοντας τον δικό μας δρόμο προς την πνευματική διάσταση της ύπαρξής μας.
Προς τα ουράνια.
ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ
Ακολουθήστε αυτόν τον πρακτικό και πρωτότυπο Οδηγό Αυτογνωσίας και απαντήστε στις ερωτήσεις προσωπικής ανίχνευσης που δείχνουν τον δρόμο προς την αποκατάσταση της Αληθινής μας Ταυτότητας.Η Ιουλία Πιτσούλη είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Έχει συνεργαστεί με τα γνωστότερα ελληνικά περιοδικά (Ταχυδρόμο, Επίκαιρα, Πάνθεον, Γυναίκα, Ένα -όπου υπήρξε αρχισυντάκτρια- Elle, Marie Claire, Votre Beaute κ.ά) με τις εφημερίδες Μεσημβρινή, Απογευματινή, Επικαιρότητα και για αρκετά χρόνια είχε την επιμέλεια και παρουσίαση ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών στον «Αθήνα 98,4», την ΕΤ1 και το Κανάλι 5.
Το πρώτο της βιβλίο «Έλληνες, οι θεοί της Αιγύπτου» κυκλοφόρησε το 1995. Ακολούθησαν «Η Έβδομη Πύλη», η κριτική ανάλυση «Η Κοιλάδα των Ρόδων 4000 μ.Χ.», «Η Έβδομη Πύλη» (εκδ. Aldebaran), «Έλληνες, Oι Θεοί της Αιγύπτου» (εκδ. Aldebaran) και «Έρως και Ψυχή» (εκδ. Έσοπτρον), «Μυστική οδύσσεια» (εκδ. Έσοπτρον), «Ηρακλής, ο ήρωας μέσα μας» (εκδ. Έσοπτρον). Ταξιδεύει συχνά στις τέσσερις άκρες της Γης συλλέγοντας στοιχεία για τα άρθρα και τα βιβλία της, ενώ παράλληλα δίνει διαλέξεις και ειδικά σεμινάρια.
Από το 1977 δίνει διαλέξεις και ειδικά σεμινάρια και συντονίζει ομάδες αυτογνωσία με επίκεντρο την ελληνική μυθολογία και τα μαθήματα θαυμάτων (Course in Miracles).

Συγγραφέας : Πιτσούλη Ιουλία
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-364-907-4
Σελίδες : 288
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Συμβουλευτική, Αυτογνωσία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.39 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.