Ημερολόγιο 2003 ερωτικές διακρίσεις

Περιγραφή
Ενα εκπληκτικό ημερολόγιο όπου τα κείμενα που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό είναι σύντομες «διασκευές» γνωστών έργων και έχουν ήδη δημοσιευτεί σε μια πρώτη μορφή στο μηνιαίο περιοδικό «στον Μύλο – FanZείν» της Θεσσαλονίκης.
Η Χριστίνα Οικονομίδου γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε oικονομικές επιστήμες στο Μόναχο και την Αθήνα. Γράφει, μεταφράζει και επιμελείται λογοτεχνικά και θεωρητικά κείμενα, ενώ άρθρα, κείμενα και βιβλιοκρισίες της δημοσιεύονται τακτικά στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο. Είναι η αρχισυντάκτρια στην εκπομπή για το βιβλίο «Άξιον Εστί» του Βασίλη Βασιλικού και διευθύνει το μηνιαίο free press περιοδικό για το βιβλίο «Index» (όπου συνυπογράφει, μεταξύ άλλων, τις σελίδες με τίτλο «Βιτρίνα»). Διδάσκει, επίσης, δημιουργική γραφή στο Μικρό Πολυτεχνείο. Έχει εκδώσει τα βιβλία ποίησης, «Η γυναίκα και το δέντρο της σιωπής/Μύθοι και ωδίνες» (Απόπειρα, 1994), «Χειρονομίες της αισθητικής» (Απόπειρα, 1997) και «Matthew και Shirley» (Απόπειρα, 2009). Διηγήματά της περιλαμβάνονται στις συλλογές «Κοκτέιλ μολότοφ» (Κοχλίας, 2003) και «Νάνι, τ’ άνθι των ανθώ: Ωδή στη μητέρα» (Ίνδικτος, 2005).

Συγγραφέας : Οικονομίδου Χριστίνα
Εκδότης : Κοχλίας
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 960-8228-31-Χ
Σελίδες :
Σχήμα : 18χ15
Κατηγορίες : Ημερολόγια

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.28 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.