Ημερολόγιο καλοπέρασης 2009

Περιγραφή
Η καλοπέραση δεν είναι ουτοπία. Είναι στάση ζωής. Δεν εξαρτάται από χρήματα και κοινωνική καταξίωση, δεν έχει φύλο και δεν αφορά τους τυχερούς.
Η καλοπέραση είναι για όλους μας και μας περιμένει να τη συναντήσουμε. Στις σελίδες αυτού του ημερολογίου θα βρεις χρήσιμες ιδέες για να φέρεις την καλοπέραση κοντά σου και να ζήσεις μια χρονιά με θετικά συναισθήματα και μια ζωή με περισσότερα χαμόγελα.
Αξιοποιώντας το ημερολόγιο που κρατάς, η καλοπέραση είναι τώρα στα δικά σου χέρια!Η Σμαρούλα Παντελή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1959. Είναι διδάκτωρ ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας. Εργάζεται στην Ελλάδα ως ψυχοθεραπεύτρια και βοηθάει άτομα με φοβίες, κρίσεις πανικού και ψυχοσωματικά προβλήματα. Διευθύνει θεραπευτικές ομάδες με την τεχνική του ψυχοδράματος. Από το 1986 συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς και διευθύνει βιωματικά σεμινάρια για τα στελέχη τους με θέματα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, την ομαδικότητα και τη Συναισθηματική Νοημοσύνη. Από το 2002 μέχρι το 2009 συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και έχει γράψει βιβλία ψυχολογίας, θεματικά ημερολόγια και παιδαγωγικές ιστορίες για παιδιά του Δημοτικού. Διευθύνει την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα “Playback Nuevo”.

Συγγραφέας: Παντελή Σμαρούλα
Εικονογράφος: Τσουχνικά Λήδα
Εκδότης: Μίνωας
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-699-815-0
Σελίδες: 368
Σχήμα: 16χ12
Κατηγορίες: Ημερολόγια
Σειρές: Ημερολόγια

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.98 €