Ημερολόγιο ευτυχίας 2007

Περιγραφή
Για να φωλιάσει μέσα μας η ευτυχία χρειάζεται να της δημιουργήσουμε ένα ζεστό και φιλικό χώρο για να μείνει κοντά μας. Διαφορετικά, μπορεί να μας επισκεφτεί για λίγο, αλλά δε θα μείνει μαζί μας.
Για να δημιουργήσουμε αυτόν τον χώρο μέσα μας, χρειάζεται να μαλακώσουμε και να γίνουμε ευέλικτοι και θετικοί. Χρειάζεται να ανοίξουμε, να αναπνεύσουμε σωστά, για να έχουμε αρκετό οξυγόνο στους ιστούς μας. Η ευτυχία χρειάζεται πολύ οξυγόνο.
Κάποιες φορές, από φόβο κυρίως μην τη χάσουμε, κλείνουμε την ευτυχία ασφυκτικά μέσα μας και την αλυσοδένουμε με εμμονές. Όμως εκείνη δραπετεύει, γιατί η ευτυχία ποτέ δε ζει στην αιχμαλωσία. Όπως το αηδόνι ποτέ δεν κελαηδάει μέσα σε κλουβί.
Η ευτυχία είναι για όλους και τους πλησιάζει όλους. Το μαγικό με την ευτυχία είναι πως όσοι περισσότεροι τη φιλοξενούν μέσα τους τόσο περισσότερο τη νιώθουν! Γι’ αυτό φροντίστε να μοιράζεστε την ευτυχία, αλλά και να την προσφέρετε. Έτσι, δε θα σας λείψει ποτέ!
Καλή χρονιά!Η Σμαρούλα Παντελή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1959. Είναι διδάκτωρ ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας. Εργάζεται στην Ελλάδα ως ψυχοθεραπεύτρια και βοηθάει άτομα με φοβίες, κρίσεις πανικού και ψυχοσωματικά προβλήματα. Διευθύνει θεραπευτικές ομάδες με την τεχνική του ψυχοδράματος. Από το 1986 συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς και διευθύνει βιωματικά σεμινάρια για τα στελέχη τους με θέματα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, την ομαδικότητα και τη Συναισθηματική Νοημοσύνη. Από το 2002 μέχρι το 2009 συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και έχει γράψει βιβλία ψυχολογίας, θεματικά ημερολόγια και παιδαγωγικές ιστορίες για παιδιά του Δημοτικού. Διευθύνει την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Playback Nuevo».

Συγγραφέας : Παντελή Σμαρούλα
Εικονογράφος : Μαρουλάκης Νίκος
Εκδότης : Μίνωας
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-699-363-9
Σελίδες : 368
Σχήμα : 16χ12
Κατηγορίες : Ημερολόγια, Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.25 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.