Εφορία τέλος! Παγκοσμιοποίηση τέλος!

Περιγραφή

Παγκοσμίως, όλοι οι Λαοί, όλοι οι άνθρωποι υποφέρουμε. Ακόμη και τα. μέλη-Κράτη του G8 και του G20, δηλαδή των, κατά τεκμήριο, πλουσιοτέρων Χωρών της Γης, έχουν πολίτες φτωχούς με χιλιάδες προβλήματα και ανασφάλειες. Βρισκόμαστε όλοι μας, αν και παριστάνουμε τους ελεύθερους, υποδουλωμένοι σε ένα «σύστημα» που έχουν στήσει κάποιοι Πονηροί, την «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ». Αυτή μας κρατάει όλους πειθήνιους και εξαρτημένους από πράγματα και ιδεολογίες, που έντεχνα μας έχουν επιβάλει οι εκφραστές της. Πέρα από αυτό το κακό που μας έχει βρει, ζούμε, συνέχεια κάτω και από ένα μόνιμο «βραχνά», την «ΕΦΟΡΙΑ», ένα άχρηστο μηχανισμό, που είναι χρήσιμος μόνον στους Παγκοσμιοποιητές. Αυτοί, που μας έχουνε φτάσει εδώ που είμαστε, καλοπερνάνε βλέποντας να εκπληρώνονται οι όποιοι σκοποί τους και, προφανώς, δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτε, για το καλό μας. Ούτε πρέπει να περιμένουμε να μας σώσουν οι «πολιτικοί». Αυτοί έχουν αφεντικά όχι εμάς, όπως λένε, αλλά τους Παγκοσμιοποιητές. Γι’ αυτό πρέπει μόνοι μας να βγούμε από το τέλμα. Πρέπει να πάρουμε τα ηνία στα χέρια μας. Ας πάψουμε, επί τέλους, να βλέπουμε το ίδιο έργο, που μας σερβίρουν, ξανά και ξανά. Πρέπει και μπορούμε, με τον τρόπο μας, να κονιορτοποιήσουμε αυτά τα δύο αιμοβόρα τέρατα… την «ΕΦΟΡΙΑ» και την «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ». Μετά την εξαφάνισή τους θα ανοίξει, διάπλατα, ο δρόμος για τον εξανθρωπισμό της Ανθρωπότητας.

Ο Ιωάννης Μπέλλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1936. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός και άσκησε το επάγγελμα από το 1960 μέχρι το 1995. Υπήρξε πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος το διάστημα 1955-1962. Το 1975 ίδρυσε και από τότε διευθύνει το «International Athletic Research Center» (I.A.R.C.) που διερευνά τα αθλήματα και τα θέματα, που σχετίζονται με αυτά. Το 1987 μπήκε στο Κίνημα των Αγωνιζομένων Βετεράνων Αθλητών Στίβου. Έχει πάρει σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα ανοικτού και κλειστού στίβου για αγωνιζομένους βετεράνους αθλητές, περισσότερα από 20 μετάλλια σε έξι διαφορετικά αγωνίσματα. Από το 1991, που πρωτοκαθιερώθηκαν Βαλκανικοί Αγώνες για βετεράνους αθλητές στίβου, μέχρι σήμερα, έχει λάβει 36 χρυσά μετάλλια σε 36 συμμετοχές. Συγχρόνως, είναι αγωνιζόμενος βετεράνος τεννίστας και έχει κερδίσει πολλές φορές το Πρωτάθλημα Ελλάδος, το Κύπελλο Ελλάδος και το διεθνές τουρνουά «Ακρόπολις». Επιπλέον ασχολείται με τα κοινά και διερευνά, ιδιαίτερα, τις αιτίες που παράγουν δυσάρεστα και δυσανεκτικά αποτελέσματα για τους Λαούς και προτείνει, κατά καιρούς, λύσεις, που δημοσιεύει.

Συγγραφέας : Μπέλλος Ιωάννης Γ.
Εκδότης : Δρόμων
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-694-224-2
Σελίδες : 136
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Πολιτικές επιστήμες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.95 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.