Εφιάλτες: Ψευδαίσθηση

Περιγραφή

«Ήταν πλέον αργά για να σώσω τη ζωή της. Η υπόσχεση μου όμως, αφορούσε την ψυχή της.» Η εκπνοή του καλοκαιριού βρίσκει τον Ρέιμοντ Κνάιτ στο Ντάνγουιτς με επώδυνες αναμνήσεις, και εξίσου δυσάρεστες επιλογές. Είτε θα άφηνε πίσω του το παρελθόν -για μια ακόμη φορά, είτε θα του επέτρεπε να τον κατασπαράξει, ψυχικά και σωματικά. Έχοντας χάσει την Ονόρα, αποφασίζει να εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει: Θα έσωζε την ψυχή της αγαπημένης του, έστω κι αν έπρεπε να βουτήξει ο ίδιος στην κόλαση για χάρη της. Ξεκινάει, εκούσια πλέον, το ταξίδι του στον κόσμο των πνευμάτων με νέους και απρόσμενους συμμάχους στο πλευρό του. Και ακροβατώντας στα όρια της τρέλας θα φτάσει σε μια τρομερή ανακάλυψη, που θα γκρεμίσει όλα όσα ως εκείνη τη στιγμή θεωρούσε δεδομένα.

Η Άρτεμις Βελούδου – Αποκότου γεννήθηκε το 1988 στον Πειραιά, όπου και έζησε τα παιδικά της χρόνια. Το ’96 μετακόμισε στην Άνοιξη, εμπειρία η οποία συνοδεύτηκε από την εκδήλωση της κλίσης της στα βιβλία (αναγνωστικά και συγγραφικά μιλώντας). Κατά τη σχολική της σταδιοδρομία διακρίθηκε σε διαγωνισμούς εκθέσεων, και κάποια κείμενα της δημοσιεύθηκαν σε νεανικό περιοδικό. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Φιλοσοφική, και αποφοίτησε από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό τμήμα με την ειδικότητα ιστορικού-φιλολόγου. Ως φοιτήτρια παρακολούθησε σεμινάρια δημιουργικής γραφής, καθώς και μαθήματα θεωρίας της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Καρποί αυτών των ενασχολήσεων ήταν κάποια διηγήματα και αρκετά προσχέδια μυθιστορημάτων. Επίσης, ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το θέατρο τόσο στον ανθηρό πολιτιστικά δήμο της, όσο και σε μια αυτοδημιούργητη ομάδα. Το 2009, για προσωπική της ευχαρίστηση άρχισε να συλλέγει μύθους και θρύλους ξένων χωρών υπό μορφή δοκιμίου. Τότε συνέβη η δική της «μαγική στιγμή». Οι «Εφιάλτες» πήραν αυτόνομα τον δρόμο τους, από το πρώτο κεφάλαιο μέχρι το τέλος. Το βιβλίο «Εφιάλτες – συμβόλαιο ψυχής» (Εκδόσεις iWrite, 2013) είναι το πρώτο της μυθιστόρημα που εκδίδεται.

Συγγραφέας : Βελούδου – Αποκότου Άρτεμις
Εκδότης : Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 618-5067-81-6
Σελίδες : 560
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 18.00 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.