Εφαρμογές Internet

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό ευελπιστεί να συμβάλλει στην ευκολότερη χρήση του διαδικτύου. Αναλύει τον πιο σύγχρονο εξερευνητή του Internet, και το πιο σύγχρονο πακέτο διαχείρισης αλληλογραφίας χρησιμοποιώντας την ελληνική και αγγλική ορολογία.
Αναφέρεται τόσο το αναγκαίο hardware και η εγκατάσταση του όσο και το απαραίτητο software και η χρήση του.
Μέσα από μια πληθώρα πραγματικών οθονών, ο μελετητής θα μπει στον κόσμο του Internet και θα κατανοήσει όλα τα μέχρι σήμερα θέματά του.
Τέλος, παρουσιάζεται και αναλύεται το πακέτο συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων, το γνωστό zip, που αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο του πληροφοριακού ταχυδρόμου.
Ο Dr. Μιχάλης Γλαμπεδάκης είναι καθηγητής στο ΤΕΙ Αθήνας. Παράλληλα δίδαξε επί τρία χρόνια στη ΣΕΛΜΕ (Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) της Κρήτης, τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και δύο χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέχρι σήμερα έχει διδάξει περισσότερες από 2.000 ώρες σε σεμινάρια του Υπουργείου Προεδρίας (Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης) και διαφόρων οργανισμών. Επί τέσσερα χρόνια διετέλεσε προϊστάμενος της Μονάδας Τεχνικής Βοήθειας του Υπουργείου Παιδείας που υλοποιούσε τα χρηματοδοτούμενα από τη Διεθνή Τράπεζα εκπαιδευτικά σχέδια. Έχει συντάξει 19 μελέτες για λογαριασμό διαφόρων υπουργείων και οργανισμών και έχουν δημοσιευθεί 16 ανακοινώσεις/ άρθρα του σε διεθνή συνέδρια, εφημερίδες και περιοδικά. Τέλος έχει συγγράψει, μόνος ή και με άλλους 40 βιβλία.

Συγγραφέας: Γλαμπεδάκης Μιχάλης Α., Ζωγραφάκη Ρομίνα
Εκδότης: Ίων
Έτος έκδοσης: 2000
ISBN: 960-411-012-8
Σελίδες: 191
Σχήμα: 30χ21
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Internet
Σειρές: Βιβλιοθήκη Πληροφορικής

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.51 €