Εσύ το άλλο φύλο και το σεξ!

Περιγραφή
Το βιβλίο “Εσύ, το άλλο φύλο και το σεξ!” είναι ένας οδηγός για αγόρια και κορίτσια που στοχεύει να λύσει απορίες των νέων σε θέματα που οι ίδιοι διστάζουν να ρωτήσουν τους γονείς τους ή τους ειδικούς αλλά και που οι γονείς αισθάνονται συνήθως αμήχανα να τους απαντήσουν και να τους ενημερώσουν.
Η συγγραφέας σαν μια καλή φίλη, χωρίς τη χρήση δύσκολων όρων και με τη βοήθεια μιας διασκεδαστικής εικονογράφησης, περιγράφει τα χαρακτηριστικά σημάδια της εφηβείας, διάφορα σωματικά προβλήματα και δίνει συμβουλές σε ζητήματα σχέσεων όπως:
Πώς πρέπει κάποιος να προστατεύει τον εαυτό του σωματικά και συναισθηματικά από τις σχέσεις!
Ποιοι είναι οι σωστοί λόγοι για να ξεκινήσει μια σχέση!
Πότε και για ποιους λόγους κάποιος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη σχέση του σεξουαλικά!
Πώς να λέει κανείς ΟΧΙ!
Τι συμβαίνει όταν έλκεσαι από το ίδιο φύλο!
Ακόμη, η Αnita Naik δεν διστάζει να μιλήσει για την “πρώτη φορά”, να καταγράψει με απλά λόγια, βήμα προς βήμα την πράξη του σεξ, από το γαλλικό φιλί μέχρι την ολοκλήρωση της πράξης και να αναφερθεί και στη ζωή μετά το σεξ τόσο από ιατρική όσο και από ψυχολογική άποψη.
Το βιβλίο διαλύει συνηθισμένες ανησυχίες, καταρρίπτει μύθους και διαστρεβλωμένες αλήθειες και ενημερώνει για τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και τις κατάλληλες προφυλάξεις.
To βιβλίο ανήκει στη σειρά “Συμβουλές για Ζόρικες Καταστάσεις” της οποίας στόχος είναι να προσφέρει γνώση και να προτείνει τρόπους δοκιμασμένους, εύκολα εφαρμόσιμους ώστε να αντιμετωπίσει τη “ζόρικη κατάστασή” του.Η Anita Naik υπήρξε συνεργάτης περιοδικών όπως το Red, το New Woman, το Μ, το Cosmopolitan, το Glamour, το Now και το Men’s Health. Ειδικεύεται σε θέματα υγείας, ομορφιάς, σεξ και σχέσεων.

Συγγραφέας: Naik Anita
Μεταφραστής: Μανεσιώτη Σμαράγδα
Εικονογράφος: Pearlman Corinne
Εκδότης: Βλάσση Αδελφοί
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-302-254-3
Σελίδες: 143
Σχήμα: 20χ13
Κατηγορίες: Εφηβική ψυχολογία , Σεξ – Βιβλία για παιδιά
Σειρές: Συμβουλές για Ζόρικες Καταστάσεις

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.55 €