Εσωτερική αξιολόγηση της σχολικής μονάδας

Περιγραφή
Ο εκπαιδευτικός κόσμος στην πλειονότητά του έχει συνειδητοποιήσει την ανάγκη της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου που συντελείται στις σχολικές μονάδες.
Παρόλο που θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι οι συνθήκες ωρίμασαν για την εφαρμογή ενός συστήματος αξιολόγησης, οι ενδοιασμοί για την αντικειμενικότητα του συστήματος, ή ο φόβος ότι η αξιολόγηση μπορεί να επανασυνδεθεί με την αλήστου μνήμης επιθεώρηση, προβληματίζουν τον εκπαιδευτικό κόσμο. Όμως, η αξιολόγηση είναι μια διαδικασία διαρκής, που στηρίζεται σε επιστημονικές αρχές, και η επιτυχής εφαρμογή προϋποθέτει εξειδίκευση και εμπειρία των αξιολογητών.
Η εξοικείωση με τη διαδικασία αυτή διαλύει το φόβο και τους ενδοιασμούς.Η Κωνσταντία Πράντζου – Κανιούρα, φιλόλογος, Msc in Ed., υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει εργαστεί ως διευθύντρια λυκείων για πολλά χρόνια. Εργασίες της με παιδαγωγικά θέματα έχουν ανακοινωθεί σε επιστημονικά συνέδρια.

Συγγραφέας : Πράντζου – Κανιούρα Κωνσταντία
Εκδότης : Σαββάλας
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-423-765-9
Σελίδες : 152
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση , Εκπαίδευση – Ελλάς, Εκπαιδευτική πολιτική
Σειρές : Διδασκαλία και Έρευνα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.66 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.