Εργαστηριακές ασκήσεις πληροφορικής για οικονομολόγους

Περιγραφή
Το παρόν βιβλίο έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως ένα εγχειρίδιο εξοικείωσης των οικονομολόγων με τις βασικές εφαρμογές της πληροφορικής που εκ των πραγμάτων θα χρησιμοποιήσουν στην επαγγελματική τους καριέρα. Απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους σχολών Οικονομικών Επιστημών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία και εξοικείωση στη χρήση σχετικού λογισμικού.
Αποτελείται από σειρά εργαστηριακών ασκήσεων όλου του φάσματος των εφαρμογών ηλεκτρονικού γραφείου που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει ένας οικονομολόγος. Θεματικά, περιλαμβάνονται ασκήσεις που αφορούν τη χρήση α) του λειτουργικού συστήματος (Windows), β) του επεξεργαστή κειμένου (Word 2007), γ) του υπολογιστικού φύλλου (Excel 2007), δ) του λογισμικού παρουσιάσεων (Powerpoint 2007), ε) του συστήματος διαχείρισης βάσεων δεδομένων (Access 2007) και στ) την αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο. Όλες οι ασκήσεις αφορούν θέματα με οικονομική διάσταση.
Το βιβλίο συνοδεύεται από CD-ROM που περιέχει το απαραίτητο υλικό για την ομαλή διεξαγωγή των εργαστηριακών ασκήσεων. Επίσης, στον ιστοχώρο http://users.auth.gr/tsadiras/lab_book παρέχεται εκπαιδευτικό υλικό που αφορά το βιβλίο.
Ο συγγραφέας, Αθανάσιος Τσαδήρας είναι επίκουρος καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με γνωστικό αντικείμενο τις Οικονομικές Εφαρμογές της Πληροφορικής.Ο Αθανάσιος Τσαδήρας είναι επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με γνωστικό αντικείμενο τις Οικονομικές Εφαρμογές της Πληροφορικής.

Συγγραφέας : Τσαδήρας Αθανάσιος
Εκδότης : Τσαδήρας Αθανάσιος
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-93-2154-2
Σελίδες : 336
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, Οικονομία – Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 26.77 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.