Επιρροή

Περιγραφή
Σ’ έναν κόσμο απαιτητικό, που κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, νικητής βγαίνει ο πιο πειστικός. Η ικανότητα να επηρεάζουμε τους γύρω μας, να τους πείθουμε να συμφωνούν με τις ιδέες και να δέχονται τα αιτήματά μας, αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία στη δουλειά και στη ζωή.
Ο James Borg, ξεκινώντας από τον Αριστοτέλη και φτάνοντας στα πορίσματα των πιο πρόσφατων ερευνών, δίνει έναν ολοκληρωμένο και συνάμα απλό οδηγό που μας μυεί στην τέχνη της επιρροής.
Το βιβλίο απέσπασε το βραβείο αναγνωστών του περιοδικού Management Today.
Απευθύνεται:
– Σε εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων.
– Σε όσους ασχολούνται με πωλήσεις και διαπραγματεύσεις κάθε είδους.
– Σε όσους θέλουν να πετύχουν στη δουλειά και τη ζωή.O James Borg εργάζεται ως ψυχολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων με ειδίκευση
στις επικοινωνιακές δεξιότητες, το μάνατζμεντ και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στους τομείς της διαφήμισης, των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και της δημοσιογραφίας. Στα σεμινάριά του ασχολείται με την πειθώ, την ενίσχυση της μνήμης και τη θετική ψυχολογία.

Συγγραφέας : Borg James
Μεταφραστής : Παπαμιχαήλ Κλαίρη, Λαϊνά Κλαίρη
Επιμελητής : Καραβιώτη Μάγδα
Εκδότης : Κριτική
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-218-618-6
Σελίδες : 359
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Μάρκετινγκ, Επικοινωνία (Ψυχολογία)
Σειρές : Ζην

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.05 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.