Επικίνδυνες Καμπύλες 2

Περιγραφή
Η Μαϊτένα συνεχίζει τη συναρπαστική διαδρομή της με νέες, ακόμα πιο ιλιγγιώδεις «Επικίνδυνες Καμπύλες».
Αμείλικτη, αιχμηρή και εύστοχη σαν έμπειρη ξιφομάχος, καταφέρνει καίρια πλήγματα στα ελαττώματα, τα άγχη και τους φόβους των γυναικών, αναδεικνύοντας πάντα τη χιουμοριστική πλευρά τους.
Γιατί όπως λέει, όποιος θέλει να ζήσει εκατό χρόνια πρέπει να γελάει πολύ -κυρίως με τον εαυτό του.Η Μαϊτένα Μπουρουνταρένα γεννήθηκε το Μάιο του 1962 στο Μπουένος Άιρες. Το πρώτο της στριπ ήταν το «Flo», που δημοσιευόταν στην εφημερίδα «Tiempo Argentino». To 1993 απέκτησε δική της σελίδα στο «Para Ti», ένα εβδομαδιαίο περιοδικό της Αργεντινής. Εκεί γεννήθηκαν οι «Mujeres Alteradas» («Γυναίκες Τρελαμένες»), που αγαπήθηκαν σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική και μετά στην Ευρώπη, χαρίζοντας στη Μαϊτένα τη διεθνή αναγνώριση. Οι καλύτερες στιγμές του στριπ συγκεντρώθηκαν σε πέντε άλμπουμ που σημείωσαν τεράστια επιτυχία ξεπερνώντας σε πωλήσεις το ένα εκατομμύριο αντίτυπα.
Το Σεπτέμβριο του 1998, η Μαϊτένα άρχισε να δημοσιεύει στο καθημερινό φύλλο της «La Nacion» το στριπ «Superadas», ενώ από τον Ιούνιο του 2003 συνεργάζεται με το κυριακάτικο περιοδικό της ίδιας εφημερίδας.
Οι ηρωίδες της Μαϊτένα δημοσιεύονται σήμερα σε πολλές λατινοαμερικάνικες εφημερίδες και περιοδικά, στην ισπανική «El Pais», την ιταλική «La Stampa», τη γαλλική «Le Figaro», στο ισπανικό και μεξικάνικο «Marie Claire», ενώ ως άλμπουμ έχουν κυκλοφορήσει σε όλη τη Ν. Αμερική, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Πορτογαλλία, την Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις Η.Π.Α.
Ζει στην Αργεντινή και την Ουρουγουάη, είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

Συγγραφέας : Burundarena Maitena
Μεταφραστής : Ζαχαροπούλου Ελένη
Εικονογράφος : Burundarena Maitena
Επιμελητής : Κουλουμούνδρα Μαρίνα
Εκδότης : Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-620-507-Χ
Σελίδες : 72
Σχήμα : 26χ18
Κατηγορίες : Κόμικς

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.59 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.