Επεξεργασία κειμένου ελληνικό Word 2003

Περιγραφή
Διαβάζοντας τον πολύτιμο αυτό οδηγό, εξασφαλίζετε την επιτυχία στις εξετάσεις του διπλώματος ECDL Advanced: Επεξεργασία Κειμένου με χρήση του Word 2003, του πανίσχυρου προγράμματος δημιουργίας και επεξεργασίας εγγράφων κειμένου.
Πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό εκμάθησης, με πλούσια εικονογράφηση, βασισμένο στο πρόγραμμα σπουδών του ECDL Advanced. Η αναλυτική περιγραφή των θεμάτων και οι ερωτήσεις και ασκήσεις επανάληψης στο τέλος κάθε κεφαλαίου σάς εξοπλίζουν με τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να είστε σε θέση να παράγετε υψηλού επιπέδου αποτελέσματα στη δημιουργία και την επεξεργασία εγγράφων.
Στο βιβλίο περιγράφονται θέματα όπως η δημιουργία σύνθετων εγγράφων κειμένου και κατάλληλα μορφοποιημένων εντύπων που περιλαμβάνουν πίνακες, φόρμες, και γραφήματα. Επίσης, θα μάθετε να χειρίζεστε εργαλεία όπως μακροεντολές, προχωρημένες λειτουργίες συγχώνευσης αλληλογραφίας, και πολλά άλλα.
Το βιβλίο συνοδεύεται από CD-ROM με αρχεία εξάσκησης και αναλυτικές απαντήσεις των ασκήσεων επανάληψης κάθε κεφαλαίου.
Το βιβλίο και το CD-ROM παρέχουν:
– Πλήρη κάλυψη της εξεταστέας ύλης του ECDL Advanced
– Πληθώρα ερωτήσεων επανάληψης με τις απαντήσεις τους
– Αυτοματοποιημένο σύστημα εξετάσεων για το ECDL Advanced
– Αρχεία παραδειγμάτων και εξάσκησης.Ο Χρήστος Γουλτίδης έχει εργαστεί ως εισηγητής στα μεγαλύτερα εκπαιδευτήρια Πληροφορικής της Σουηδίας, με περισσότερες από 18.000 ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό του. Από το 1997 διευθύνει ένα εκπαιδευτικό κέντρο Πληροφορικής, το οποίο είναι και το πρώτο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL στην Ελλάδα. Έχει γράψει περισσότερα από 25 βιβλία Πληροφορικής, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Συγγραφέας: Γουλτίδης Χρήστος
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-461-059-7
Σελίδες: 464
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα – Σπουδή και διδασκαλία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.50 €