Εξουδετερώστε την αρνητική ενέργεια

Περιγραφή

Αισθάνεστε άβολα μπροστά σε ένα συγκεκριμένο άτομο; Ο υπολογιστής σας καταστρέφει την ενέργειά σας; Νιώθετε ανατριχίλα όταν μπαίνετε σε παλιά σπίτια; Σε αυτό το εμπνευσμένο βιβλίο, η διεθνούς φήμης εναλλακτική θεραπεύτρια Anne Jones σας δείχνει πώς να εισαγάγετε τη θετική ενέργεια σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Με την απλή και ρεαλιστική προσέγγισή της, σας παρέχει τα εργαλεία για να αντιμετωπίσετε την αρνητική ενέργεια στο μυαλό, το σώμα και το περιβάλλον σας. Θα ανακαλύψετε πώς: – να μετατρέπετε σκέψεις και συναισθήματα από αρνητικά σε θετικά oνα καθαρίζετε την ενέργεια του σπιτιού σας και των υπαρχόντων σας – να διαχειρίζεστε το ηλεκτρομαγνητικό και το γεωπαθητικό στρες – να ενισχύετε την ενέργεια ενός χώρου έπειτα από ένα τραυματικό συμβάν – να απελευθερώνετε φαντάσματα και άλλες χαμένες ψυχές – να προστατεύετε τον εαυτό σας και να αντιστρέφετε μάγια και τελετουργίες – να φέρνετε το φως και το γέλιο σε κάθε πτυχή της ζωής σας!

Η Anne Jones είναι μια χαρισματική και έμπειρη θεραπεύτρια, η οποία έχει αναπτύξει μια πλήρη σειρά από ισχυρά θεραπευτικά σύμβολα για να τα χρησιμοποιούν όλοι. Ζει στο Χαμπσάιρ και στο Χονγκ Κονγκ, και οργανώνει τακτικά σεμινάρια και θεραπευτικές ομάδες υπό τον γενικό τίτλο: «The Hearts and Hands Cosnultancy». Είναι η συγγραφέας των έργων «Hear Yourself» και «The Ripple Effect».

Συγγραφέας : Jones Anne
Μεταφραστής : Τούσας Σταύρος
Εκδότης : Φυτράκης Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-535-617-1
Σελίδες : 359
Σχήμα : 20χ13
Κατηγορίες : Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.90 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.