Εξετάσεις εκλογής

Περιγραφή
Η πίεση του χρόνου καθιστά δυσχερή την διερεύνηση πολλών βιβλιογραφικών πηγών για την επιλογή των κατάλληλων κάθε φορά διαγνωστικών εξετάσεων.Η πίεση του χρόνου καθιστά δυσχερή την διερεύνηση πολλών βιβλιογραφικών πηγών για την επιλογή των κατάλληλων κάθε φορά διαγνωστικών εξετάσεων.
Οι «Εξετάσεις εκλογής» του Fred Ferri παρέχουν συγκεντρωμένη, σύγχρονη πληροφόρηση για την επιλογή των πλέον αποτελεσματικών και αποδοτικών διαγνωστικών (απεικονιστικών και εργαστηριακών) μεθόδων.
Στην ενότητα Ι περιγράφονται οι συνήθεις διαγνωστικές απεικονιστικές εξετάσεις για κάθε σύστημα οργάνων ( ενδείξεις, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, κόστος), καθώς και παρατηρήσεις για τη καλύτερη εφαρμογή τους.
Η ενότητα ΙΙ πραγματεύεται πάνω από 200 εργαστηριακές εξετάσεις, περιγράφοντας το εύρος φυσιολογικών τιμών σε ενήλικες, τις συνήθεις διαταραχές (π.χ. θετική δοκιμασία, αύξηση ή ελάττωση τιμών) και τις πιθανότερες αιτίες παθολογικών αποτελεσμάτων.
Η ενότητα ΙΙΙ διερευνά 222 συνήθεις παθήσεις και διαταραχές, παρέχοντας αλγόριθμους, που βοηθούν στην επιλογή των εξετάσεων εκλογής για τη διάγνωση κάθε κατάστασης.
Το χρησιμοποιούμενο επιγραμματικό και καλά οργανωμένο μοντέλο παρουσίασης καθιστά την ανεύρεση των ζητουμένων στοιχείων αξιοσημείωτα ευχερή.

Συγγραφέας : Ferri Fred F.
Μεταφραστής : Νοτόπουλος Αθανάσιος, Καραβίδα Νιόβη
Επιμελητής : Νοτόπουλος Αθανάσιος, Καραβίδα Νιόβη
Εκδότης : Ιατρικές Εκδόσεις Σιώκης
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-7461-69-Χ
Σελίδες : 416
Σχήμα : 19χ12
Κατηγορίες : Διάγνωση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 34.07 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.